Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

Şu sürmenden geçeyimde maliyetten kalayım onu nasılsa veririm ama tabiki inşallah hepsini vermişimdir be evde hanım bendne daha heyecanlı her akşam açıklandımı sürprizmi yapacaksın deyip duruyor
Hem maliyet hemde finansaldan kalırsam asıl sürpriz bana olacak ama offffff ulen offfffffff

Tövbe est. Ne kadar fesatsın ya hu. Seninle kişisel ne problemim olabilir. Benimki sadece fikir. Sen de benim için 0/3 de, bunda alınılacak ne var. Senin daha çok hırslanman lazım. Bundan senin kalmanı çok istiyorum sonucunu nasıl çıkardın anlamış değilim.

sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur :), ciddiyim :))
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur

+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim :)

sedat beye küsmüştüm neyse barıştım bu cevabından sonra

stonhand ' Alıntı:
Şu sürmenden geçeyimde maliyetten kalayım onu nasılsa veririm ama tabiki inşallah hepsini vermişimdir be evde hanım bendne daha heyecanlı her akşam açıklandımı sürprizmi yapacaksın deyip duruyor
Hem maliyet hemde finansaldan kalırsam asıl sürpriz bana olacak ama offffff ulen offfffffff
aman agzından yel alsın ..
inşallah vermişsindir iki derside
benim kankada maliyet ve finansaldan girdi
finansaldan tırsıyo
ben ilk girişimde hallettim finansalı
maliyetide ikinci girişimde
zaten ilk girişte çoğu derse girmedim.
bu dönem nasıl sordu bilmiyorum ama gecen dönem maliyetçide epey zorladı.

sedateroglu ' Alıntı:
Tövbe est. Ne kadar fesatsın ya hu. Seninle kişisel ne problemim olabilir. Benimki sadece fikir. Sen de benim için 0/3 de, bunda alınılacak ne var. Senin daha çok hırslanman lazım. Bundan senin kalmanı çok istiyorum sonucunu nasıl çıkardın anlamış değilim.

şu durumda herşeyi yalnış anlamaya müsaitim o yüzden ciddiyim 2 dersten kalır demen beni şuan hırslandırmıyo aksine oldukta sinirleniriyo umarım sen geçersin ve belgeni alırsın diyorum...

denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)

:) Dershane muhabbetinden dolayı mı? Bu sınav sonuçları konusunda daha şaka yapmicam. Bu bayanlar bu konuda da amma hassas oluyorlarmış. Orada bariz şaka yapmıştım ben ya hu. Üzdüysem kusura bakmayın.

tembell ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
finansaldan tırsıyo

Maliyet bu dönem kolaydı aslında en azından sorular anlaşılırdı benimde tek hatam ikinci soruda bir şıkda oldu yoksa 55 puanlık soruya kitap gibi cevap yazdım tam 2 sayda normalde çok rahat geçirmesi lazım ama şu sürmen yokmu resmen beni bitirdi adam sanki bu işi başaramayacağım hissi uyandırmaya başladı geçen sınav deli gibi çalıştım yemedim içmedim okudum 18 soruda 14 net doğru var, T ler sıralı , herşey nizami yahu daha ne yapayım artık ben sizin daha önce dediğinizden korkmaya başladım öyle 1 yanlış yapanı falan geçiriyorsa zaten artık dersanede bizi kurtarmaz bittiğimizin resmidir.

sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

:) Dershane muhabbetinden dolayı mı? Bu sınav sonuçları konusunda daha şaka yapmicam. Bu bayanlar bu konuda da amma hassas oluyorlarmış. Orada bariz şaka yapmıştım ben ya hu. Üzdüysem kusura bakmayın.

bana kalıcaksın demiştin hayallerimi ümitlerimi yıkmıştın ama barıştım hade

stonhand ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
finansaldan tırsıyo

Maliyet bu dönem kolaydı aslında en azından sorular anlaşılırdı benimde tek hatam ikinci soruda bir şıkda oldu yoksa 55 puanlık soruya kitap gibi cevap yazdım tam 2 sayda normalde çok rahat geçirmesi lazım ama şu sürmen yokmu resmen beni bitirdi adam sanki bu işi başaramayacağım hissi uyandırmaya başladı geçen sınav deli gibi çalıştım yemedim içmedim okudum 18 soruda 14 net doğru var, T ler sıralı , herşey nizami yahu daha ne yapayım artık ben sizin daha önce dediğinizden korkmaya başladım öyle 1 yanlış yapanı falan geçiriyorsa zaten artık dersanede bizi kurtarmaz bittiğimizin resmidir.
valla tek yanlış deim dogru ama tek yanlışım kapanış maddesini etkiledi 2 yanlış yani. t lerden hiç emin değilim devamıda yok zaten. ama tek yanlışta acabalrım oluştu ben mi yanlış hatırlıyorum diye. de şimdi bakkıyorum hatırlamıyorum. dediğim gibi 2-3 monografi çözüp grdim hatta temmuzda tekrar giricektim der yükseltme notu için. dersane hocam izin vermedi. şimdide öldürseniz girmem o sınava bi daha zira mart sınavı diğer 2 sınava nazaran cok daha kolaydı. hayırlısı olsun hakkımızda