Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

fosmerinmerin sitesi k.çına neft yağı sürülmüş koşan at gibi açılıyo mübarek ne tekleme nede başka bir şey demişti dersiniz çarşambada açıklanmaz bu. İnsanları adam yerine koyan en azından şu gün şu saat diye bir mesaj yazar siteye.
Ulennnnn para olacak bunları TV reklamlarıyla rezil edeceksin.
Kurtlar vadisinde polat casusa açıkla len adamların ismini diycek çattttttt reklamlar '' Tesmer ah şu tesmerrr hadi şu sınavları açıklasana tesmerrrrrr '' .
Muhteşem yüzyıl tam padişah hürremle halvete girecek çatttt reklamlarrr '' Tesmerrr , Tessssmer hadi şu notları artık girsene Tesmerrrr''
Behzat Ç de eleman tokatlayaack hırsızları katilleri küt reklam 'Tessmer tesssmer bak açıklamazsan seni Ç ye veirirm tesmerrrr

sm³ ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:

vay vay vay vay kimler gelmiş, abim nerdesin sen yaa, özlettin kendini, msn adreslerin de kapalı, bi aç da nur cemalini görelim diycem msn de foton yok :D

seni kendim ziyaret edicem. acipayamin su payamından bi ismarlarsin artık.

balık abiiii nolduuuu biliyomusunnnnn ?????
sor bak sor noldu diyeee??

gib teldende cevap vermio üstelik sinirlenip ankara maliye bakanlığını aradım o da açmıo hey gidi hey!!!!!!!!!!

Evren sesimizi duydu başka dert verdi sınav sonuçlarını beklerken gibe giremiyorum

stonhand ' Alıntı:
fosmerinmerin sitesi k.çına neft yağı sürülmüş koşan at gibi açılıyo mübarek ne tekleme nede başka bir şey demişti dersiniz çarşambada açıklanmaz bu. İnsanları adam yerine koyan en azından şu gün şu saat diye bir mesaj yazar siteye.
Ulennnnn para olacak bunları TV reklamlarıyla rezil edeceksin.
Kurtlar vadisinde polat casusa açıkla len adamların ismini diycek çattttttt reklamlar '' Tesmer ah şu tesmerrr hadi şu sınavları açıklasana tesmerrrrrr '' .
Muhteşem yüzyıl tam padişah hürremle halvete girecek çatttt reklamlarrr '' Tesmerrr , Tessssmer hadi şu notları artık girsene Tesmerrrr''
Behzat Ç de eleman tokatlayaack hırsızları katilleri küt reklam 'Tessmer tesssmer bak açıklamazsan seni Ç ye veirirm tesmerrrr
kurtlar vadisi pahali da
diger ikisini 20.000e kapatiriz:) 1 er tane olmak uzre

sm³ ' Alıntı:

vay vay vay vay kimler gelmiş, abim nerdesin sen yaa, özlettin kendini, msn adreslerin de kapalı, bi aç da nur cemalini görelim diycem msn de foton yok :D

ayıp ettin, ister payam ister antep fıstığı hangisinden istersen, geleceğin günü haber ver yeter ;)

gib kdv beyannamesini verirkende benzer problem cikarmisti.
nasil bir sistem kullaniyorlarsa yenilestirmeleri gerek.
yoksa bu is sakat.

yoksa bu is sakat.

Sabah 41 tabe BA BS formum vardı. Zar zor saat 1 de bitirdim. Google Chrome kullanın.

oztemiz80 ' Alıntı:
yoksa bu is sakat.

Sabah 41 tabe BA BS formum vardı. Zar zor saat 1 de bitirdim. Google Chrome kullanın.

seni karına şikayet etcem hhhıııııhhhhhh o değil ben dul kalayım dedi dicemm oda seni merdaneyle dövücek bende gelip yardım etcem :D :D yaşasın kötülük

sm³ ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

ayıp ettin, ister payam ister antep fıstığı hangisinden istersen, geleceğin günü haber ver yeter ;)

gecereken bir gun 2dk ugrar bir selam derim:)

alev34 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
balık abiiii nolduuuu biliyomusunnnnn ?????
sor bak sor noldu diyeee??

nooldu?

kıdemli üye oldum :D :D :)

normaldir...

tebrik etmicen miii benii
hhhıııııhhhhhhhh

sınavla ilgili tebrik ederiz 7/7 yaparsanız.
yoksa burasının counteri niceliksel hesap yapiyor onemsiz.:)

7 / 7 yapacağımı pek sanmıyorum :D hepsinden kaldım ben

alev34 ' Alıntı:
tebrik etmicen miii benii
hhhıııııhhhhhhhh

o sana tebrik mesajı yazana kadar sen süper üye özel üye altın üye mega üye falan olursun yetişemez sana :D