fonradar

GMS 5 Kullanıcısı Var mı ?

  • Konbuyu başlatan NİSAN
  • Başlangıç tarihi
N

NİSAN

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar gms5 kullanan arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilecek var mı?
 
Merhaba, benim sorunum şu: bir müşterimden 2005 yılı kayıtlarının disketini aldım. kayıtlar bende yoktu.2005 hesap yılından bilgi yükleme (restore) den yükledim. ancak firmanın 2005 yılına geldiğim zaman yüklenen kayıtları göstermiyor.
ama gms5 D'de kayıtlı,D'nin içinde 2005 yılı gözüküyor.firmada gözükmesi için ne yapmalıyım? yükleme yaparken yapmam gerekenleri bana detaylı yazarmısınıs? ilginize teşekkürler
 
ben backup ve restore ile yedekleri almadığım için uygulamasını bilmiyorum. ancak kendi yaptığım şekliyle anlatırsam belki o şekilde sende uygulayabilirsin, ben yedek alırken mikrokom director unun içindeki gmssdata yı olduğu gibi başka bir yere kopyeliyorum. tekrar yüklemem gerekirse yada başka bir bilgisayardaki gmss ye aktarırkende, önce o bilgisayara o firmayı gmssden yeni açıyorum, yükleyeceğem dönemleri yeniden açıyorum, ondan sonrada yedekdeki gmss datadan, istediğim bilgileri d\mikrokom\gmssdata\xfirması içerisine girip, hangi yılı istiyorsam o yılı oraya kopyeliyorum. tekrar gmss yi açıp o firmanın o dönemine girdiğim zaman, bilgiler açılıyor.
seninde böyle bir imkanın varsa o şekilde yap, ancak elinde sadece disket varsa, ne şekilde sıkıştırıyor gmss bilmiyorum ama, restore ile birdaha dene olmazsa, disketi bilgisayarına kopyala, winzıp la yada arj la bu dosyaları açtırmayı dene, açarsa yukarda dediğim şekilde yapabilirsin, olmazsa www.mikrokom.com adresine girip telefon numarasını alarak ordanda destek alabilirsin.
 

Benzer konular

Üst