Görevlendirme Belgesi

Üyelik
19 Eki 2015
Mesajlar
14
Konum
İstanbul
Merhaba,

Sizlere danışmak istediğim konu şu,
81 ilde görev yapan personellerimiz var ( mağazalarda gezen satış elemanları, satış sorumluları vs. ) Tüm bu personellerimiz merkez ofisimizden sigortalı.
OSGB firması personeller için görevlendirme yazılarının olması gerektiğini söyledi. Personellerin çalışma yerleri zaten bulundukları ildeki ilçeler olduğu için geçici bir görevlendirme süresi yok. Bu görevlendirme yazısı yine de gerekli midir ?
Teşekkür ederim :)
 
Eğer merkez ofis harici diğer illerde irtibat odisi vs hiçbir sabit yeriniz yok ise merkezden bildirip görev yazısı ile görevlendirmelisiniz. Olaki SGK teftişinde mağazada bulunduğunda ondan bilgi istendiğinde elindeki görev yazısını ve merkez ofisten sigortasının olduğunu belgelendirmeli.
 
sn.Merkür2 ye katılmakla birlikte sadece sgk yönünden değil,her yönden(her türlü denetim,ispat,iş kazası,trafik kazası,ihtimal var ise meslek hastalığı vs.açısından) en başta iş sözleşmesi(burada yapacağı iş veya görevi yazılı olsa bile görev tanımı yapılmamış ise ayrıca "görev tanımı"düzenlenerek tebliğ/tebellüğ işlemi yapılıp dosyasında saklanması,sirkülasyonun yoğun olduğu işyerlerinde,zamana bağlı olarak belge düzenleme ve tebliğ etmenin güçlüğü karşısında iletişim araclarından yararlanarak a mail yoluyla teyitleşilmesi,düşük yoğunluklu işyerlerin de mümkünse belge düzenlenerek bir nüshasının işciye verilmesinin uygun olacağı,yada sürekli olarak il sınırları içinde kalıyorlar ise hafta başında veya önceki haftanın son iş günü bir defa tüm işcileri kapsayacak şekilde "haftalık çalışma planı" oluşturup imzalanarak,görevlendirme dosyasında saklayabilir,birer fotokopilerini de kendilerine verebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim :) Peki bu görevlendirme yazısı her mağaza için ayrı mı olacak ? Gezici personeller olduğu için gün içinde bir çok yere gidiyorlar ve dediğiniz gibi sirkülasyon çok fazla evrak işinde baya zorlanacağız gibi. :(

Teşekkürler.
 
Bir haftalık süre her günü kapsar,bu nedenle her bir mağaza ve mağazanın bulunduğu il dışı yerleşim yerinin adı yeterli(şahsen)
 
Üst