uyumsoft

Günde kaç saat çalışıyorsunuz?

iş yerinizde kaç saat çalışıyorsunuz?

• 7 saatten az

Kullanılan: 0 0.0%
  • 7-7.59

• 8-8.59

• 10 ve üstü

• 7-24 :)

• Kullanılan toplam oy
    1
Ynt: Günde kaç saat çalışıyorsunuz?

Sabah 09:00 akşam 18:00 çalışıyorum.
İstanbulda yol sorunu var ama araba ile gidiyorum 20 dk da ulaşıyorum. Ee güzergahımda trafik sorunun çok olmamaması da şansım tabi..

8:30 - 17:30

08:30 - 14:00

5,5-6:00 bu ne yaa. Part-time iş mi sizin ki ?:) Şimdi askere gideceğim diye rahatım pek mesai saatlerine riayet etmiyorum ama o bile sabah 09:30 ile akşam 20:00. Yoksa zaman kavramı yoktur bizim büroda. Sabah bir başlardım saat 08:30 da akşam asgari 22:00. 36 saat aralıksız uyumadan çalıştığımı da bilirim.

8,30 da işte oluyorum akşam 7,30 da işten çıkıyorum. cumartesileri de 10,00 da iş te oluyroum 7,00 de çıkıyorum. önceleri arada pazarları da çalışıyordum çok şükür o dert kalmadı:)

tabi bu iş yeri,bi de evde staj cd leri var:)

saat 10 gibi büroya gidiyorum saat 16 gibi çıkıyorum ;)

yazmaya dilim warmıyor. göyya sabah 9:00 akşam 19:00 ama nedense saat 19:00 çıkmak imkansız. benden sat 22:00 23:00 hatta 02:00 ye kadar çalışmamı bekliyorlar ben zombi miyim saat 2 ye kadar çalışacakmışım. sabahlar 5 dk geç kalmamı istemezler ama nedense akşamları bir kaç saat geç çıkmam normal. hiç takdir etmezler yarım günde 2 tam klasör evrak işlesem ve kontrollerde hiç hata çıkmazsa ses çıkarmazlar ama 0.04 gibi aptal bir kdv gözden kaçarsa yüzüme vurmaktan çekinmezler. offf bu meslekle ilgili büyük kaygılarım war

slimshady ' Alıntı:
yazmaya dilim warmıyor. göyya sabah 9:00 akşam 19:00 ama nedense saat 19:00 çıkmak imkansız. benden sat 22:00 23:00 hatta 02:00 ye kadar çalışmamı bekliyorlar ben zombi miyim saat 2 ye kadar çalışacakmışım. sabahlar 5 dk geç kalmamı istemezler ama nedense akşamları bir kaç saat geç çıkmam normal. hiç takdir etmezler yarım günde 2 tam klasör evrak işlesem ve kontrollerde hiç hata çıkmazsa ses çıkarmazlar ama 0.04 gibi aptal bir kdv gözden kaçarsa yüzüme vurmaktan çekinmezler. offf bu meslekle ilgili büyük kaygılarım war

:) evet herkes böyle ister.. sabah geç gelme ama akşamda erken çıkma... birde para vermeyelim oooh.. ama bu işin çileside bu.. büyük ihtimal çoğumuzda ileride böyle oluruz