personel maaş programı

Günlük sigorta tavanını aşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ik@@@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese günaydın.... 1 aralık tarihli işten ayrılan personelin 1 günlük çalışması 27,90 ücret, ayrıca 167,40 ikramiye olarak toplam 195,30 İ.A.B. düzenlenmiş ve yasal süresinde gönderilmiştir. ancak günlük sigorta tavanını aştığı için ( 181,35 ) APHB'de ücreti aşağıya çekeceğinden onaylama olmayacaktır. Bunu düzeltmenin yolu nasıl olabilir....

Ynt: Günlük sigorta tavanını aşması

1 günlük tavan ücretini tahakkuklandırırsınız.Geri kalan için herhangi bir işlem yapmanız gerek yok.Yalnız bordroda tam olarak göstermelisiniz.

Henüz bir ödeme yapmadım, ikramiyeyi tavana göre ayarlama durumum var ve bildirge onaylanır, ancak i.a.b ile e-bildirge arasındaki oluşacak 13,95 fark için ceza gelir mi....

Kusura bakmayın bu kısaltmaları tam bilmiyorum. İ.A.B. derken ne demek istediniz.?

ilginize teşekkürler , işten ayrılış bildirgesi demek istemiştim. 10 günlük sürede verdiğimiz.

Çıkış bildirgesi verirken sınırı aşan bir rakam yazdığınızda uyarı vermez.Buna sizin dikkat etmeniz gereklidir. E-Bildirge ile aynı olmalıdır.
Bu şekilde de sıkıntı olmaz.Ama kafam rahat olsun diyorsanız 1 günlük ücreti sınırla eşitleyebilirsiniz.(sorun olmazsa tabiki.)