Hala Bekleyecek miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan o_nur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar. ben kasım 2009 sınavında staja başlatma sınıavını kazandım. daha sonra evraklarımı tamamladım odaya teslim ettim ve bekliyorum. tesmer i ve odayı aradığımda sorun yok bekliceksiniz dediler. bu nasıl bi süreç yapamam gereken bişey varmı? teşekkürler.

Ynt: hala bekleyecekmiyim?

yani yapmam gereken bişey yokmu? evraklarımı verdim ne stajer olduğuma dair nede benim tesmere veya odaya kayıtlı olduğumu, smmm stajı yaptığımı gösteren hiçbişey yok.

Ynt: Hala Bekleyecek miyim?

Arkadaşım sana stajının başladığına dair bir yazı gönderecekler. Sonrada Cdlerin gelmeye başlayacak. Hepsi bu...

Yani stajını başlattığına dair evraklarını verdiysen herhangi bir sıkıntı olmaz. Stajyer numaran falan oluyor, o da bellidir ya da yakın zamanda belli olur.

arkadaşım kemalkaya işte bende onu merak ediyorum ben sınavı kazanalı 4 ay olmuş kaç ay beklemem gerekiyor diye merak ediyorum?

Bende 5 ay bekledim... Geç işliyor işlemler...

sınav takvimi gibi staj takvimi de var. beli aylarda başlatabilyorsun. ben haziran sınavını kazandım stajı eylülde başlattım. bağlı olduğun oddaya hangi tarihte kazandığını söyleyip başlayacağın ayı sor. o ayın ilk 10 günü istedikleri evraklarla birlikte odaya git. detaylı işliyor prosedür maalesef...

Sınavı kazanalı 4 ay olmuşsa staj yapacak bir yeriniz yoksa şayet oda staj yapacağınız bir yer arıyor olabilir.4 ay uzun bir süre haziranda sınava giren bir kişi için sınav temmuzda açıklanıyor ve eylülde staja başlıyorsunuz sınav kazanma tarihiyle en çok 2 ay var arada.Bence odayla görüşün ve neyi beklediğinizi öğrenmeye çalışın.