M mls1994 Katkı Sunan Üye Üyelik 27 Ağu 2009 Mesajlar 100 28 Tem 2011 #1 merhabalar benim öğrenmek istediğim hamile bayan doğum yaptıktan sonra doğum iznini kullanıp çocuktan dolayı çalışmak istemez ise kıdem tazminatını talep edip işsizlik parasını alabilir mi bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
merhabalar benim öğrenmek istediğim hamile bayan doğum yaptıktan sonra doğum iznini kullanıp çocuktan dolayı çalışmak istemez ise kıdem tazminatını talep edip işsizlik parasını alabilir mi bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
N nguroy Tanınmış Üye Üyelik 2 Haz 2005 Mesajlar 12,415 Konum istanbul 28 Tem 2011 #2 Ynt: hamilelik ve kıdem tazminatı Doğumdan dolayı alamaz ama eğer nikah tarihinden itibaren bir yıl geçmediyse "evlilik" nedeniyle talep edebilir.
Ynt: hamilelik ve kıdem tazminatı Doğumdan dolayı alamaz ama eğer nikah tarihinden itibaren bir yıl geçmediyse "evlilik" nedeniyle talep edebilir.
M mls1994 Katkı Sunan Üye Üyelik 27 Ağu 2009 Mesajlar 100 29 Tem 2011 #3 hamilelik ve kıdem tazminatı eğer doğumdan sonra 8 haftadan sonra 6 aylık ücretsiz izin kullanmak istersem kullandırmazlarsa o zaman kıdem tazminatı doğar diye düşündüm...
hamilelik ve kıdem tazminatı eğer doğumdan sonra 8 haftadan sonra 6 aylık ücretsiz izin kullanmak istersem kullandırmazlarsa o zaman kıdem tazminatı doğar diye düşündüm...
G g705 Tanınmış Üye Üyelik 3 Ocak 2011 Mesajlar 1,475 29 Tem 2011 #4 Ynt: hamilelik ve kıdem tazminatı Niye kulandırmasınlar ki! Ne prim ne maaş hesaplanmıyor, kıdem vs süreden işlemiyor.
Ynt: hamilelik ve kıdem tazminatı Niye kulandırmasınlar ki! Ne prim ne maaş hesaplanmıyor, kıdem vs süreden işlemiyor.