Hangi Kur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aday21

Katkı Sunan Üye
dolar hesabına para yatırıyoruz bu işlemi yaparken hangi kuru almalıyım ve daha böyle bir sürü işlem olmakta. yatırıyoruz, çekiyoruz, çek tahsil ediyoruz, çek çıkıyoruz, hesaba para geliyor, para gidiyor bütün bu işlemleri için hangi kurları almalıyım.

Ynt: Hangi Kur?

sayın ngüroy banka ile görüştüm ilk defa siz istediniz dediler, aylık banka kurlarını mail olarak atın dedim geçiştirdiler, bende para yatırdığımız zaman merkez bankası efektif alış kurundan işlem yaptım, para çektiğimizde de efektifi aldım, müşteri çeki tahsilinde döviz satış kurunu aldım ve bizim verdiğiiz çekler içinde satış kurunu aldım. müşteriden havale geldiğinde de döviz satış kurunu kullanıdım bi sakıncası olur mu bankaları yetiştirmek zorundayım.

Bankaya yatan para için de döviz kuru kullanılır.
Ayrıca bankadan istemeye gerek yoktur. Her bankanın internet sitesinde var kurlar.

bankanın sitesine baktım sadece günlük yayınlıyolar geriye dönükde bulamadım. bankaya yatırılan paralar için döviz alışımı kullanmalıyım yada çekilenler için

Bankaya yatırdığın para için TCMB Döviz alış kuru üzerinden işlem yapıcaksın

sayın forumdaşım tcmb bankası alış ve satış kurları faturalarda ve resmi belgelerde geçerlidir. ayrıca tcmb bankasının internet sitesinde eski tarihli tüm döviz alış ve satış kurlarının listesini bulursun