Haziran 2014 Yeterlilik Sınavına Dair

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk girişimdi sınava.meslek ve maliyet dışında bir sürpriz yaşamazsam şayet beklediğim kötü bir ders yok.bu adamların tarzı böyle.her dönem belirledikleri bir ders ile insanları ters düz ediyorlar.denetimi zor bekliyordum ama ummadığım şekilde kolaydı.temel hukuktan beklediğimin dışında sorular geldi.

Meslekten ikinci girişimdi geçen sınavdaki sorulardan geçmem gerekiyordu kesinlikle :banghead::banghead: Bu dönem o kadar emeğime karşılık sorular ters köşeydi ve bayramdan sonra askere gidecem napcam ben yaaa :confused::confused:

Arkadaşlar askerde nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce.. Meslek tek dersim bu dönem 2.hakkıma girdim ve muhtemelen sonuç olumsuz gelecek. Sınav haklarımı askerde nasıl kullanmam gerekir? pas hakkımı mı kullanmalıyım? Uzun yada kısa dönem neticesi de 22 temmuz da belli olacak sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum :(

Arkadaşlar askerde nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce.. Meslek tek dersim bu dönem 2.hakkıma girdim ve muhtemelen sonuç olumsuz gelecek. Sınav haklarımı askerde nasıl kullanmam gerekir? pas hakkımı mı kullanmalıyım? Uzun yada kısa dönem neticesi de 22 temmuz da belli olacak sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum :(

Bence önce askerliği uzun dönem mi kısa dönemmi yapıcaksınız o netleşsin.2 pas hakkımız var bence çalışmadan girmek hakları yemek mantıklı değil sonra son hak kalınca insan çok kasılıyor geriliyor.Askerde de insan ne kadar ders çalışabilir

Kaç dersiniz kaldı sonuçlar açıklanınca her şey daha netleşir acele edip kafanızı yormayın.Çünkü bir abkarsınız ummadığınız dersten geçersiniz.Hocaların sağı solu belli olmuyor.Hepimiizn ortak belalı dersi maliyet benimde vergi ve maliyet kaldı bir aksilik olmazsa ama hakları boşa harcadım şimdide son hakkım olduğu için geriliyorum.Siz benim gibi yapmayın emin olmadığınız sürece haklarınızı yakmayın

Kaç dersiniz kaldı sonuçlar açıklanınca her şey daha netleşir acele edip kafanızı yormayın.Çünkü bir abkarsınız ummadığınız dersten geçersiniz.Hocaların sağı solu belli olmuyor.Hepimiizn ortak belalı dersi maliyet benimde vergi ve maliyet kaldı bir aksilik olmazsa ama hakları boşa harcadım şimdide son hakkım olduğu için geriliyorum.Siz benim gibi yapmayın emin olmadığınız sürece haklarınızı yakmayın

Betüh hanım mart döneminde ilk kez girdim 7/6 verdim. Tek meslek kaldı işte . Bu dönem ikinci hakkıma girdim mesleğe çok da çalışmıştım bu askerlik muhabbetine ama emeğime üzüldüm yazık oldu.. Durum bu şekilde tek ders için kalan haklarımı nasıl kullanmalıyım pas geçmek için yinede harç ödememiz gerekiyor mu? Ayrıca bu dönem kasıp bir sonraki dönem kolay da sorabilirler girip girmemek de kararsızım.. Sonuçların açıklanmasını bekleyin demişsiniz ama ben ozaman askerde olacağım:( Bu sebeple şimdiden düşünüp karar vermem gerekiyor..

Betüh hanım mart döneminde ilk kez girdim 7/6 verdim. Tek meslek kaldı işte . Bu dönem ikinci hakkıma girdim mesleğe çok da çalışmıştım bu askerlik muhabbetine ama emeğime üzüldüm yazık oldu.. Durum bu şekilde tek ders için kalan haklarımı nasıl kullanmalıyım pas geçmek için yinede harç ödememiz gerekiyor mu? Ayrıca bu dönem kasıp bir sonraki dönem kolay da sorabilirler girip girmemek de kararsızım.. Sonuçların açıklanmasını bekleyin demişsiniz ama ben o zaman askerde olacağım:( Bu sebeple şimdiden düşünüp karar vermem gerekiyor..

Kısa Dönem yaparsanız pas hakkınızı kullanırsınız bir daha ki döneme yetişirsiniz.Sizi ayrıca tebrik ediyorum 7/6 gerçekten çok iyi bir başarı.Benim halen 3 dersim var inşallah denetimden bu sınavda verdim 2 dersim kaldı.Sınav ücreti yatırmadığınız da otomatik pas hakkınızı kullanmış oluyorsunuz.Sizin haklarınız varmış tabi dediğiniz gibi de olabilir bazı dönem çok kasıp özellikle bırakmak için bazı dönemde yığılma olduğu için kolay sorup geçiriyorlar.Karar sizin bilgilerim tazeyken unutmadan girip kurtulayım da diyebilirsiniz.Benim gibi son hakkınız olsa ne yapacaksınız.

Kısa Dönem yaparsanız pas hakkınızı kullanırsınız bir daha ki döneme yetişirsiniz.Sizi ayrıca tebrik ediyorum 7/6 gerçekten çok iyi bir başarı.Benim halen 3 dersim var inşallah denetimden bu sınavda verdim 2 dersim kaldı.Sınav ücreti yatırmadığınız da otomatik pas hakkınızı kullanmış oluyorsunuz.Sizin haklarınız varmış tabi dediğiniz gibi de olabilir bazı dönem çok kasıp özellikle bırakmak için bazı dönemde yığılma olduğu için kolay sorup geçiriyorlar.Karar sizin bilgilerim tazeyken unutmadan girip kurtulayım da diyebilirsiniz.Benim gibi son hakkınız olsa ne yapacaksınız.
Öncelikle teşekkür ederim.Sizin durumunuzu da biliyorum Allah emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda verir inşallah. Değindiğiniz noktalar gerçekten önemli önümüzdeki dönem sınavın kolay olma ihtimali var evet ayrıca bilgilerin tazeliği açısından da önemli. Bakalım artık 22 temmuzda açıklanacak kısa yada uzun dönem olduğu o zaman daha net karar veririm sanırım.Ama Dediğiniz gibi kısa dönem çıkarsa pas hakkımı kullanırım sanırım çünkü ders çalışmak mümkün olmayacak. Teşekkürler cevaplarınız için.. Allah yar ve yardımcımız olsun

Öncelikle normal universite mi bitirdin acik ogretim mi hangi bolum kisa yada uzun olacagi ordan belli olur ...
Bende martta 7/4 yapmistim bu sinavda vergi tablolar ve denetim e girdim 3 de guzel gecti insallah veririzde bu sinav derdinden kurtuluruz

Öncelikle normal universite mi bitirdin acik ogretim mi hangi bolum kisa yada uzun olacagi ordan belli olur ...
Bende martta 7/4 yapmistim bu sinavda vergi tablolar ve denetim e girdim 3 de guzel gecti insallah veririzde bu sinav derdinden kurtuluruz

Normal üniversite bitirdim örgün öğretim. İktisat mezunuyum açıkçası uzun döneme de evet yazdım. İhtiyaca göre belli oluyor diye biliyorum ama hayırlısı inşallah geçersiniz.. Benim pek ümidim yok kendimden

arkadaşlar merhaba benim henüz 2 yılım yeterlilik sınavına girmeme yüksek lisansımı başlatıcam 1 yıl inecek. Ancak şimdiden azda olsa bakmak istiyorum derslere hem işimle iligli örneğin hukukları kapsayan hangi yazarları önerirsiniz

Açıklamak için illa o 60 günü dolduracaklar..

Lütfen 64 günü bile gördük.Biz neler gördük siteye yazdılar su saatte açıklıycaz sonra 1 gün sonra akşam üzeri açıkladılar.Erken açıklarlar umarım 1-2 güne bile razıyım.Kaldı 22 gün.Ben maliyet ve vergiye geçen sınavda girmediğim için açıkcası sınav sonuçlarının açıklanması bu sefer beni çok germiyor.Denetime girmiştim umarım yanılmam geçtiğimi düşünüyorum.Denetim hoş herkezi çok kez şaşırttı ama.Maliyete başladım ben arkadaşlar tekrar çalışmaya ramazanın bitmesiyle yine kitaplara gömülmeler uykusuz geceler başladı.Adam gibi soru sorsa aslında maliyet zor değil ama soru içinde soru sorarak bizim anlamak için harcadığımız zaman sonucunda birde bakıyoruz sınav bitmiş.Son hakkım çalışan emek veren herkez geçsin bu çile bitsin artık.

Lütfen 64 günü bile gördük.Biz neler gördük siteye yazdılar su saatte açıklıycaz sonra 1 gün sonra akşam üzeri açıkladılar.Erken açıklarlar umarım 1-2 güne bile razıyım.Kaldı 22 gün.Ben maliyet ve vergiye geçen sınavda girmediğim için açıkcası sınav sonuçlarının açıklanması bu sefer beni çok germiyor.Denetime girmiştim umarım yanılmam geçtiğimi düşünüyorum.Denetim hoş herkezi çok kez şaşırttı ama.Maliyete başladım ben arkadaşlar tekrar çalışmaya ramazanın bitmesiyle yine kitaplara gömülmeler uykusuz geceler başladı.Adam gibi soru sorsa aslında maliyet zor değil ama soru içinde soru sorarak bizim anlamak için harcadığımız zaman sonucunda birde bakıyoruz sınav bitmiş.Son hakkım çalışan emek veren herkez geçsin bu çile bitsin artık.

Haklısın çok şeyler yaşadık yaşatıldık. Doğru yanlış, haklı haksız, sesli sessiz, sevinçli hüzünlü.... hepsini gördük. Ben maliyet sınavına girdim umutlumuyum bilmiyorum. Sonuç odaklı ise olumsuz olur. Maliye dediğiniz gibi zor değil ancak sorunun içinde soru sorulması işi zorlaştırmakta. Sonuç olarak, genel itibari ile sınavın adil olmadığını düşünüyorum. Hepimiz için bu zorlu dönemde güzel notlar gelir inşallah.