Haziran 2014 Yeterlilik Sınavına Dair

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sadece korkuyorum. Ve insaflı olursa çok dua ederim ve inanın tek ders maliyet mağdurlarının dualarını alacaktır. :)

içimde bir his insaflı okunduğunu söylüyor . Bakalım ... İnşallah Yanılmam !

Arkadaşlar tesmerle görüştüm biraz önce erken açıklanma gibi bir durum var mı diye sordum. Ay sonunda açıklanıcak dediler

arkadaşlar sınavların açıklanmasına daha uzun zaman var bir de yönetmelikte 20 gün uzar kısmını düşününce kendinize eziyet etmeyin bu kadar erken bekleyişe geçip.mevzuattaki değişiklikler olumlu inşallah sınav sonuçları da öyle olur

arkadaşlar bu sabah resmi gazetede yayınlanan "sınav yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik" ile smmm yeterlilik sınav sayısı 7 dersten 8 derse çıkarılmıştır. bundan sonra sınava girecek herkese geçmiş olsun....

yeni ders : sermaye piyasası mevzuatı

burası sessizleşmiş :) bir günün daha sonuna geldik. hayırlı haberler aldık. 20'sinden sonra her an açıklanabilir. kritik virajı aştık. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.

arkadaşlar bu sabah resmi gazetede yayınlanan "sınav yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik" ile smmm yeterlilik sınav sayısı 7 dersten 8 derse çıkarılmıştır. bundan sonra sınava girecek herkese geçmiş olsun....

yeni ders : sermaye piyasası mevzuatı

Ben de duydum . Acaba bizim gibi sınavlara devam edenleri etkileyecek mi ?

bende şimdi aradım tesmeri ve konuşmamız şu şekilde gerçekleşti
sınav sonuçları ne zaman açıklanır: Ay sonuna doğru açıklanacaktır.
Kesin tarih mi: Hayır
29 ağustostan önce açıklanır mı : Evet

ister misiniz maliyetten geçtiniz/kaldınız ama spk sınavına da gireceksiniz desinler. ortalık nasıl karışır. herkes ortalamalarını, not yükseltmelerini 7 derse göre planlamıştı.

odayı aradım spk sınavı için telefona çıkmıyorlar heralde bunaldılar. başkan da facebooktan muğlak yazmış. kimse ne olduğunu bilmiyor. sonuçların açıklanmasına 1 hafta kala iş mi bu şimdi? ne düzensiz memleketiz.

tek ders denetim.
yüzlük kağıt verdim.
sonuçlar açıklandığında smmm olur muyum, yoksa bu 8. ders piyangosu bize de vurur mu?

ister misiniz maliyetten geçtiniz/kaldınız ama spk sınavına da gireceksiniz desinler. ortalık nasıl karışır. herkes ortalamalarını, not yükseltmelerini 7 derse göre planlamıştı.

eğer öyle olsa operator kardeş
benim bir tek maliyet kalmış 50 alsam geçerim
ama spk da gelirse
spk dan ortalama 60 olması için 51 almam gerek vay halimize

şimdi aradım tekrar tesmeri ama bu hafta beklemeyin dediler yasal süreç önümüzdeki hafta sonu doluyor o yüzden önümüzdeki hafta sonuna doğru açıklanır dediler.
Bu hafta için bir ihtimal var mı?: söz konusu değilmiş