Hesap Makinesi

slm arkadaşlar bi şeyi merak ettım
SMMM Staj tamamlama sınavlarında hesap makinası kullanabiliyormuyuz acaba

Bu konunun işlendiği bir başlık vardı, sanırım hesap makinası şeklinde bir arama ile başlığa ulaşabilirsiniz, başlığın özeti kullanılabileceği yönünde.

seckinyum' Alıntı:
merhaba ;
ben 18 -19 kasım 2006 sınavına (marmara üniv. İ.İ.B.F bahçeli evlerde)girdim. finansal muhasebe ve maliyet muhasebesi derslerinde kullanılıyor (zaten başka derslerde ihtiyaç olmuyor). hesap planıda sadece Finansal Muhasebe dersinde kullandırıldı. onu da kendileri dağıttılar. diğer derslerde (analiz- maliyet gibi ) kopya sayılır. hesap kullanım bilgisini ölçmek için sorulmuş sorular olabiliyor, o nedenle kullandırılmıyor diye düşünüyorum.
(adres gösterildiği halde buraya yazmış olmamın umarım bir sakıncası yoktur.)

smmm_m' Alıntı:
seckinyum' Alıntı:
...... (adres gösterildiği halde buraya yazmış olmamın umarım bir sakıncası yoktur.)
Hocam yeterki bilgimizi paylaşalım.

teşekkür ederim. bi faydam olacaksa ne mutlu...

ilk mesajımda birşeyi atlamışım (dolayısıyla yanlış anlam çıkabiliyor) finansal analiz dersinde bu son sınava kadar hesaplamalar da soruluyordu ve makine kullanımına izin veriliyormuş. son sınavda ; soruyu hesaplamaları yapılmış olarak verdikleri için kullanma gereği olmadı, sadece verilen veriler üzerinden yorum ve analiz yaptık. ama önceki sınavlarda da kullandırılmış.
herkese iyi çalışmalar diliyorum. kolay gelsin

hesap makinesi kullanma

merhaba ;
seckinyum demiş ki; sınavlarda hesap makinesi kullanılıp kullanılamayacağı hakkında:
arkadaşlar 2006-3 ve 7. aylarında bitirme sınavlarına girdim. hem hesap makinesi hem de hesap planı kullandık. hesap planını zaten kendileri dağıttılar. Son dönemde değişmiş ise bilmiyorum ama önceki dönemlerde kullandık.