Çok teşekkür ederim 31 ekimde çıkış yaptı eleman şuan girebiliriz değil mi bu ara vermeyi.e bildirgede sigortalı çalıştırmaya ara verme kısmından giriş yapabilirsiniz
sgk açısından genel olarak çıkışı yapınca işe ara vermeyi dolduruyorum ama yine de siz doldurun işçi ve diğer muhtasar kısımda beyan yoksa boş beyan vermeyinÇok teşekkür ederim 31 ekimde çıkış yaptı eleman şuan girebiliriz değil mi bu ara vermeyi.
Bir de muhsgk da artık sgk kısmı boş verip mi gönderiyoruz. Muhtasar kısmındada kasım ayında bir ödeme yok aslında. Kasım ayı için İki alanda boş. Yinede yollayıp damga vergisi mi ödeyeceğiz acaba .
Tekrar elaman alırsa diye işlem yapmamıştık.sgk açısından genel olarak çıkışı yapınca işe ara vermeyi dolduruyorum ama yine de siz doldurun işçi ve diğer muhtasar kısımda beyan yoksa boş beyan vermeyin
Eğer ki tamamen kapatacaksaniz kapanış dilekçesi kuruma verilmeli yok vermek istemezseniz SGK dosyayı 2 yıl sonunda kkc yapıyor kkc dosyası tekrar işverenden işçi çalıştırma yönünde talep gelmezse iz olur iz olan dosya tekrar aynı numara üzerinden açılmaz bir nevi ölmüş dosya diyebiliriz kkc dosyası talep olursa aktif hale gelebilir dilekçe ile ...yok ara verme durumu var belli zaman sonra işçi çalıştırilacaksa SGK sayfasından ara vermeyi isaretlenemeniz yeterli yapmazsanız da herhangi bir idari para cezası yokturMerhaba . Hi çalışanımız kalmadığında Sgk ya bir bildirim yapıyormuyuz.
Teşekkürler sağolun . Yok işyeri kapanmıyor sadece işçi bi süreliğine çalıştırmayacaklar , tekrar alırlar mı belli değil. E bildirgeden ara vermeyi gireyim , ceza olmadığına göre belli bir süresi de yok bu işlemin o zaman. Çıkış 31 ekim çünküEğer ki tamamen kapatacaksaniz kapanış dilekçesi kuruma verilmeli yok vermek istemezseniz SGK dosyayı 2 yıl sonunda kkc yapıyor kkc dosyası tekrar işverenden işçi çalıştırma yönünde talep gelmezse iz olur iz olan dosya tekrar aynı numara üzerinden açılmaz bir nevi ölmüş dosya diyebiliriz kkc dosyası talep olursa aktif hale gelebilir dilekçe ile ...yok ara verme durumu var belli zaman sonra işçi çalıştırilacaksa SGK sayfasından ara vermeyi isaretlenemeniz yeterli yapmazsanız da herhangi bir idari para cezası yoktur
Bitiş tarihi de soruyor ona ne yazacağız. Bilmiyorum ki ne zaman birdaha çalıştırır yada çalıştırmazTeşekkürler sağolun . Yok işyeri kapanmıyor sadece işçi bi süreliğine çalıştırmayacaklar , tekrar alırlar mı belli değil. E bildirgeden ara vermeyi gireyim , ceza olmadığına göre belli bir süresi de yok bu işlemin o zaman. Çıkış 31 ekim çünkü
MerhabaBitiş tarihi de soruyor ona ne yazacağız. Bilmiyorum ki ne zaman birdaha çalıştırır yada çalıştırmaz
Teşekkürler sağolun başlangıcı yazdım bitişi boş bıraktım. Öyle yapanlar varmış. Kabul etti bi uyarı vermedi. Bakalım artık ne olurMerhaba
Kafanıza göre bir tarih gireceksiniz.Örneğin 6 ay sonrası.Ancak 6 ay sonra yine işçi yoksa,girip tekrar uzatmak lazım.Yukarda yazdığım takip sorunu bu yüzdendi.Hadi ilk ara vermeyi girdik.Bunu birde takip edip sürekli yenilemek lazım.Bunu kim takip edecek işte,problem burdaZaten takip ettiğimiz bir sürü şey varken,birde bunu takip edeceğiz.