A arıkan Üyelik 15 Nis 2007 Mesajlar 37 11 Tem 2008 #1 merhabalar.. Benim sorum Eczanenin mal aldığı ecza deposuna Hizmet Bedeli olarak kestiği fatura hangi hesaplara atılıyor..Teşekkürler
merhabalar.. Benim sorum Eczanenin mal aldığı ecza deposuna Hizmet Bedeli olarak kestiği fatura hangi hesaplara atılıyor..Teşekkürler
ferhat Moderator Forum Yönetimi Üyelik 6 Haz 2005 Mesajlar 8,448 Konum İSTANBUL 11 Tem 2008 #2 Ynt: Hizmet Faturası Hk. arıkan ' Alıntı: merhabalar.. Benim sorum Eczanenin mal aldığı ecza deposuna Hizmet Bedeli olarak kestiği fatura hangi hesaplara atılıyor..Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Eczanenin mal aldığı ecza deposuna kesilen Hizmet bedeli olarak kesilen ft.600 hesapların altında takip edebilir ferhat
Ynt: Hizmet Faturası Hk. arıkan ' Alıntı: merhabalar.. Benim sorum Eczanenin mal aldığı ecza deposuna Hizmet Bedeli olarak kestiği fatura hangi hesaplara atılıyor..Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Eczanenin mal aldığı ecza deposuna kesilen Hizmet bedeli olarak kesilen ft.600 hesapların altında takip edebilir ferhat