Hotmail birden fazla dosya seçimi ve gönderimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevim Canyakmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sevim Canyakmaz

Ziyaretçi
Merhaba,

arkadaşlar bunun bir püf noktası kısa yol tuşu vardı.. Onu anımsayamadım. Nette araştırıyorum bulamadım bitürlü..

Mail gönderirken, çoklu dosya gönderme seçimini nasıl yapıyorduk..
36 tane excel dosyası atmam gerek, tek tek girmek yerine, çoklu seçimi nasıl hangi kısa yol tuşu ile yapıyorduk..

Ynt: Hotmail birden fazla dosya seçimi ve gönderimi

zipleyip (sıkıştırıp) hepsini tek bir dosya haline getirdikten sonra gönderin...

çok teşekkür ederim..
ama sıkıştırma programı kullanmıyorum. O program olmadan sanki çoklu seçim yapılabiliniyordu diye hatırlıyorum.

ctrl, shift space tuşu ile deniyorum olmuyor.. Bir kısa yol tuşu vardı sanki bu işlemin

söylediğiniz işlem o tür dosyalarda olmaz göndereceğiniz şey resim olsaydı olurdu
bence sıkıştıma programı kullanmalısınız tek seferde seçip gönderseniz bile karşı taraf herbirini tek tek açmak/indirmek/kaydetmek zorunda kalacak...shift ile sıralı seçim ctrl ile ayrı ayrı seçimler yapabilirsiniz bunu hotmail e dosya ekleme haricinde her yerde yapabilirsiniz...

Selamlar
Maillerinizde hotmail ana sayfasını mı yoksa outlook türü programmı kullanıyorsunuz.
ben hotmail ana sayfayı kullanıyorum.Şu an denedim toplu seçim yapabiliyorum ve mailime toplu halde ve tek tek ekleyebiliyorum.
Eğer sıkıştırma yapmak istemiyorsanız birde şöyle deneyin.
* Göndermek istediğiniz belgeler dağınık klasörlerdeyse önce tek bir klasörde toplayın..
* mesaj yazma bölümünde aşağıda adres kısmının altında sırasıyla ekler (ataş resimli) > ofis belgeleri > vs. eklentiler var.
* Ekler kısmına tıkladığınızda dosyaları seçmek için ek pencere geliyor.Oradan ilgil klasörü açarak belgeleri shift+mouse veya belgeler alt alta ise shift+ok tuşları yardımıyla tek tek seçin ve "aç" a tıklayın.
* mailinize otomatik olarak tek tek ekleyecektir.

merhaba,
Tahsin bey sorunum çözüldü, dediğiniz gibi yaptım.
shift+ok tuş kombinasyonuyla yapabildim.

çok teşekkür ederim. :)

Rica ederim :) hatta klasör içindeki tüm belgeleri seçecekseniz ctrl+A kombinasyonuyla işi çözebilirsiniz.