Huzur hakkı geniş anlamda her ne kadar bir ücret ise de hizmet akdine bağlı bir işçi işveren ilişkisinden doğmadığından, 4/a kapsamında sigorta primine tabi değildir.
Huzur hakları ücret olarak nitelendirilmekte ve stopaj yoluyla vergilendirilmektedir. Buna göre, huzur hakkı ödemelerinin yapıldığı aylarda yönetim kurulu üyeleri adına bordro düzenlenerek sadece gelir ve damga vergisi kesintisi yapılarak, izleyen ay içinde diğer ücretler üzerinden yapılan kesintilerle birlikte beyan edilip ödenmesi gerekir.
Öncelikle yanlış algılamara dikkat çekmek isterim. 5510 da ve ssiy de Prime Esas Kazançlar belirtilmektedir.
A-Prime Esas Kazançlar
1- Asıl Ücretler
2- Ödeme Şekil ve Zamanına Göre Ücret Çeşitleri
3- Ücretin Eklentileri
4- İdare veya Kaza Mercilerince Verilen Karar Gereğince Yapılan Ödemeler
5- Diğer Ödemeler
6- Sigortalılara İstirahatlı İken Ödenen Ücretler
7- Yıllık İzin Ücretleri
8- İzin Harçlığı
B-Prime Esas Olmayan Kazançlar
1- Yolluklar
2- Ölüm, Doğum ve Evlenme Yardımları
3- Aynî Yardımlar
4- Kasa tazminatı veya iş riski zamları
5- Kıdem Tazminatı
6- İhbar Tazminatı
7- Avans Olarak Ödenen Ücretler
8- 4857 Sayılı İş Kanununun 21 inci Maddesine Göre Geçersiz Sebeple Yapılan Feshin Sonucunda, Ödenmesine Karar verilen Ödemeler
Şimdi Prime Esas Kazançlar başlığı altında 5. maddede belirtilen Diğer Ödemelere dikkat çekmek istiyorum. Diğer Ödemeler ne olabilir ?
5510 sayılı Kanunun 4-1/a maddesi kapsamında
sigortalılığının devam ettiği anonim şirkette
yönetim kurulu üyesi olan sigortalıların
aldıkları huzur hakkının ücret özelliği taşıdığı
dikkate alınarak prime tabi tutulması gerekmektedir.
Ancak anılan kişiler hizmet akdi ile
çalışmamakta yani 4-1/b kapsamında sigortalı
iseler huzur hakkı adı altında yapılan ödemelerden
sigorta primi kesilmeyecektir.
yukarıdaki açıklamayı Diğer Ödemelerin içinde düşünerek Huzur Hakkını yukarıdaki koşullar altında Prime Esas Kazanç ya da Prime Esas Olmayan Kazanç olarak algılayabiliriz. kolay gelsin