İki kitap ismi istiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aday21

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar merhaba,
smmm yeterlilik için mali analiz ve denetim kitaplarına ihtiyacım var. kimleri tavsiye edersiniz

Ynt: iki kitap ismi istiyorum.

denetim için spk nın tebliğini tavsiye ederim kitap şeklinde ciltleyebilirsiniz.

analiz için öztin akgüç ü önerebilirim.

Ynt: iki kitap ismi istiyorum.

MeslekiPaylasim ' Alıntı:
Denetim için Ömer Duman ...
ömer dumanı tavsiye etmem.genelde denetimde ömer duman tavsiye edilir ancak sınava 25 gün gibi bir süre kaldı.ömer dumanın dili ağırdır ve geniş kapsamlı bir kitaptır.son dönem denetim sorularınada bakılacak olursa cokta ayrıntılı agır sorular gelmiyor bu nedenle kitap yerine net ortamında denetim notları başlığında güzel ve notlar var.soru tarzı değişmezse kesinlikle ömer duman sınava 25 gün kala çalışılabilecek bir kitap değil.

keşke formda kütüpane gibi bir bölüm olsada pc deki notlarımızı oraya atabilsek ve büyük bir kaynak oluşturabilsek,böylece herkes burda not not diye cebelleşmek zorunda kalamz.ben burdan mod arkadaşlara ve yöneticilere bir öneri olarak sunuyorum.böyle bir not paylaşımı alt yapısı oluşturulabilinirmi bilmiyorum ama eger yapılırsa arkadan gelen arkadaşlara büyük faydası olur diye düşünüyorum.zira bu sıkıntıları bizlerde zamnında cok yaşadık,ders çalışmaya ayrılacak zamn dışında önemli bir zamn diliminide kaynak kitap ve not aramak için harcadık.
şimdi burdan birine not versen diğeri istiyor diğerine versen bir başkası daha.bizlerinde herkese not gönderebilecek zamanı olmuyor.bunun yerine notları kolaylıkla ulaşabileceğimiz bir havuzda toplayabilsek ,heralde sınava hazırlananlar adına büyük bir gelişme kaydetmiş oluruz.

Ynt: İki kitap ismi istiyorum.

arkadaşlar ilginize yürekten tşk ederim.