İmza Sirküleri

duygukorkmaz

Katkı Sunan Üye
imza sirküsü çıkarıldıktan sonra belli bir süresi varmı geçerli sayılacağı yoksa devamlı kullanıla bilir mi ..

Teşekürler..

yönetim kurulu

yönetim kurulunun görev değişikliklerinde ve genel kurulda alınan görev süresinin bitmesi ile yenilenen genel kurul üyelerinin kararları sonrasında yenilenmesi gerekmektedir!

saygılarımla

Re: yönetim kurulu

anonim şirketlerde en fazla 3 yıl ltd.şti. ise müdür kaç yıl için seçilmiş ise o kadar süre kullanılabilir.

imza sirküleri

Yönetim Kurulu en fazla 3 yıl olmak üzere imza yetkisinin süresini belirleyebilir.Ayrıca anonim şirket yönetim kurulu kendi süresini aşan bir süre için bağlayıcı sözleşme yapamaz.

imza sirküleri

nguroy' Alıntı:
Yönetim Kurulu en fazla 3 yıl olmak üzere imza yetkisinin süresini belirleyebilir.Ayrıca anonim şirket yönetim kurulu kendi süresini aşan bir süre için bağlayıcı sözleşme yapamaz.
Merhaba,
Türk Ticaret Kanununda Müdürlerin görev süresi Yönetim Kurulunun görev süresi ile bağlı değildir. Aksi takdirde (fiiliyatta) her yönetim değişimde şirketlerin idaresinde boşluklar meydana gelirdi. Ama yeni seçilen Yönetim Kurulu, eğer müdür(ler)le çalışmak istemiyorsa görevlerine son verme hakkına sahiptir. Ayrıca aynı durum uzun süreli sözleşmeler içinde geçerlidir. 3 yıl için seçilmiş yönetim kurulları yeri geldiğinde 20 yıl süreli sözleşmeler yapabilmektedir.

Ynt: imza sirküleri

slm ben birine vekaletle beraber imza silüsüde verdim.büyük bi yer değildi küçük bi işletmeydi.o işletmeyi kapattım vekaletimi iptal ettirdim falat imza silüsü hala onda.artık geçerlimidir o.lütfen gerçek bilgi verirseniz sevinirim

duygukorkmaz ' Alıntı:
imza sirküsü çıkarıldıktan sonra belli bir süresi varmı geçerli sayılacağı yoksa devamlı kullanıla bilir mi ..

Teşekürler..

Selamlar
İmza sirküsü şeklindeki kullanım bence doğru değildir , imza sirküleri dir. Sirküler çoğul değildir yani , genelde yanlış kullanıldığı için yazmak istedim.
İyi çalışmalar.

şİRKET KAPANMIŞSA sorun olmamalı çünkü ortada şirket yok ki