fonradar

İmza Yetkilisi Olarak Çalışılan Süreler Staj Süresinden Nasıl Saydırılır?

Üyelik
19 Ağu 2010
Mesajlar
2
Arkadaşlar stajını başlatmadan önce imza yetkilisi olrak çalışan arkadaşların bu sürelerinin stajdan sayılacağı yönünde bir yargı kararı mevcuttur.
 
Ynt: İmza Yetkilisi Olarak Çalışılan Süreler Staj Süresinden Nasıl Saydırılır?

o konuda pek bilgim yok ama şunu çok iyi biliyorum ki 6/b kapsamında staj yaparsanız YMM/SMMM notu kabul edilmiyor .sınavlardan biraz daha yüksek not almak gerekiyor.
 
Arkadaşlar stajını başlatmadan önce imza yetkilisi olrak çalışan arkadaşların bu sürelerinin stajdan sayılacağı yönünde bir yargı kararı mevcuttur.

Ceyhun Bey Merhaba,

Geriye dönük imza yetkili sürenin stajdan sayılabilmesi ile ilgili bir sorum olacaktı.Benim yaklaşık 4-5 senelik muhasebenin sevk ve idaresinden sorumlu ticaret sicilinde yayınlanmış yetkim bulunmaktadır.Tüme vraklarım mevcuttur.Sadece ticaret sicil gazetesinde istinaden çıkarılmış imza sirkülerim mevcut değil.Şu an bulunamıyor.Ama yetkim olduğuna daire ticaret sicil gazetesinde yazıyor.Sizce bu sorun olur mu?Yardımcı olursanız sevinirim.

Özlem
 
Tesmeri aradım ; Şirket genel imza sirkülerini istemekteyiz,gerekirse sizinkide istenecektir diye cevap geldi.İsmmmo'ya gittim staj müdürü ile görüştüm elimdeki evrakları inceledi tamam dedi,sonra ben imza sirküleri sadece şirket yetkililerin var benimki yok dedim.Onuda getirin dediler.Ama benim şu an imza sirkülerim elimde yok.Bulunamıyorda. Yetkim olduğuna daire ticaret sicil gazetesinde yazıyor.Sizce bu sorun olur mu?Bir tanıdığım Tesmer benden istemedi dedi.Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Benzer konular

Üst