personel maaş programı

İnşaat İş Bitimi Hk.

selam saygıdeğer arkadaşlar.Benim sizlerden ufak bir bilgiye ihtiyacım var.Ruhsat 2004 yılı tarihli,ssk tescil ve sigortlalı çalıştırmaya başlama 2004 yılı ve inşaat bitişi 15/12/2005 olup 3 A sınıfı ve 732 metrekare.Sizde ricam ben işçilik hesabında 1.yılın metrekare fiyatlarından mı 2.yılın metrekare fiyatlarından mı yürümem gerekli?Bilgileriniz için şimdiden teşekkür.

2004 de başlayıp 2005 de bitti ise 2004'ün m2 birim fiyatına göre hesaplama yapacaksınız.

Acil yardım...

sayın canbolat ben inşaatını 14/12/2004 tarihinde ssk tescil ettirttim.ve 15/12/2005 tarihinde de bitiş dilekçesini verdim.ben kendi hesabıma göre inşaat 1.yılda başlayıp bitti ise o yılın maliyeti,2.yılda bitti ise 1.yılın maliyeti,3.yılda bitti ise 1-2 nin ortalaması alınarak hesaplanır diye biliyorum ama geçenlerde aynı mantıkla ssk müdürlüğü tarafıma eksik işçilik bildirmişsiniz diye sorun çıkardı.Konu ile ilgili herhangi bir kanun yada tebliğ açıklaması yapma şansınız mevcutmdr

Sayın unutulan07
en son işçilik hesaplama oranları 01/09/2009 yılında yayınlandı bunu ssk sitesinden veya alo maliye com'dan temin edebilirsiniz
Saygılar FERHAT

Eksik işçiliğin nedeni inşaatın sınıfından kaynaklanabilir.Yapı ruhsatında her nasılsa 3/A sınıfı yazsada 4 katlı binalarda kömürlükte hesaba katılıp 3/B sınıfına göre hesaplama yapılıyor.