fonradar

'İnternet Kafe Açmak Hem Kolay Hem de Kazançlı' Diyenlerin Kulağına Küpe Olsun

  • Konbuyu başlatan T U R K O
  • Başlangıç tarihi
T

T U R K O

Ziyaretçi
Ufuk GERGERLİOĞLU /

Durgunluk sürecinin insanları her işe sürüklediğinden defalarca bahsettim. Bu zamanda işi bozulan, tutunacak bir dal istiyor, dahası bıkkınlık ve bunalma noktasına gelen esnaf çıkışı, haklı olarak farklı alanlarda arıyor. Geçen haftaki yazımda, nakit akışının hızlı ve para toplamanın diğer sektörlere göre daha kolay olduğu büfeciliği, tüm yönleri ile masaya yatırmaya çalışmıştım. Bu hafta ise insanların "kolay iş ve kârlı iş" diye tanımladıkları internet kafeciliğini detayları ile ele almaya gayret edeceğim.

Esnafların bu dönemde çıkış olarak nitelendirdikleri işlerin başında da internet kafeciliği geliyor. Gerçekten de uzaktan bakıldığında herkese kolay gibi görünen bu iş, aslında birçok zorlukları bünyesinde barındırıyor. Bu iş ile ilgili İstanbul'un birçok semtinde faaliyet gösteren internet kafe yetkililerinden "binbir türlü sıkıntılardan geçerek belirli bir seviyeye geldikleri ile ilgili" net bilgiler aldım. Bu görüşlerden sonra "herkesin bildiği işi yapmasının veya yapa geldiği işi geliştirmesinin gerekli olduğuna" kanaat getirdim.

Yeni yasalar hem rekabet hem de güven getirdi.
...
Tamamı
 
Ynt: 'İnternet Kafe Açmak Hem Kolay Hem de Kazançlı' Diyenlerin Kulağına Küpe Olsun

Sayın Turko,

"Tamamı" yerine yazıyı buraya bütünüyle atıp, altına alıntı yaptığınız yazarın adını ve ilgili yazının linkini koymanızı rica ediyorum.

Saygılarımla
 

Benzer konular

Üst