fonradar

İnternetteki Tehlikelere Karşı Bedava Koruma

  • Konbuyu başlatan T U R K O
  • Başlangıç tarihi
T

T U R K O

Ziyaretçi
Halil Mollaoğlu

AVG, internetteki tehlikeli linklere karşı koruma sağlayan ücretsiz aracı indirilmeye sundu...
Search-Shield: Doğrudan arama sonucunda tehlike analizi.Güvenlik firması AVG, anti-virüs ürünleri içinde bulunan LinkScanner'ı şimdi harici olarak indirmeye sundu. Ücretsiz araç sörf sırasında zararlı bir linke tıkladığınızda sizi uyarıyor.

Harici sürüm Firefox'a eklenti olarak kuruluyor. Internet Explorer kullanıcıları ise arka planda çalışan programı temel alıyor. LinkScanner internet kullanıcısına iki fonksiyon sunuyor. Search-Shield Google, Yahoo veya MSN arama sonuçlarının yanında bir ikon ekleyerek olası tehlike hakkında renk kodlarıyla bilgi veriyor. Bunun dışında adres satırına girilen adresler veya linkler Active Surf Shield ile arka planda sürekli olarak denetleniyor.

AVG, geliştirdiği ürünün avantajlarını basit kurulum, düşük kaynak tüketimi ve kara liste kullanımı yerine gerçek zamanlı tarama olarak listeliyor. İstek üzerine ücretsiz yazılım bir tarayıcı araç çubuğu da kuruyor.

http://akamai.avg.com/inst/avg_lsf_stf_en_85_289.exe

Not: Bu link bir reklam değildir, ücretsiz sunulan ve bilindik bir güvenlik yazılımının exe indirme linkidir. Verilen linkin ne olduğuna bakararak silin, anlamıyorsanız bir bilene sorun. :mad:

Not:2: kalisper_a öm kutunuz dolu.
 
Ynt: İnternetteki Tehlikelere Karşı Bedava Koruma

AVG çok iyi sn TURKO özelden link verirmisiniz ücretsiz kurulum için.
 
Üst