İnternetten Daha Önce Karne Alınmadığının Sorgulanması Hakkında soru?

Tahsin Kurt

Fenomen Üye
Platin Üye
Selamlar.
Karne işlemleri için SSK ya giden birine "bağkur ve emekli sandığından daha önce karne alınmadığına dair belge getirin,internetten alabilirsiniz" demişler.SSK yı aradım.Çalışma bakanlığının www.csgb.gov.tr sitesinde sol tarafta uygulamalar bölümünde bağkur ssk ve emekli sandığının linkleri var,buralara girip tescil kısmından sorgulama yapabilirsiniz dediler.Ama karne sorgulama bölümünü bulamadım.Daha önce bu belgeleri elden alan kişiler vardı ama net üzerinden nasıl alınacağını bilemiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.Saygılar.

Ynt: İnternetten Daha Önce Karne Alınmadığının Sorgulanması Hakkında soru?

ssk'nın eski sitesinde interaktif uygulamaların enaltında mustehaklık sorgulama diye biryer war...orda karne numarası yada karnesnin olup olmadığını gösteriyor...işinize yararsa..
kolay gelsin...

Ynt: İnternetten Daha Önce Karne Alınmadığının Sorgulanması Hakkında soru?

Sayın Hatice299, dün mesajımdan sonra bahsettiğiniz yerde "karne sorgulama" linkini gördüm,fakat sayfayı açamadım.Belki o anlık açmadı belkide link pasif konuma düştü bilemiyorum.Tekrar deniycem.Fakat bağkur ve emekli sandığı sitelerinde böyle bir linke rastlayamadım.Halen araştırıyorum.Yardımlarınız için teşekkürler.Saygılar..