İnternetten Girişi Yapılan İşçi

  • Konbuyu başlatan NİSAN
  • Başlangıç tarihi
N

NİSAN

Ziyaretçi
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. internetten tekrar işe giriş bildirgesi düzenledim,onayladım,kurum kayıtlarına alındığını yazdı. bunu nereden görebilirim.
 
İşe giriş bildirgesinin sağ üst köşesinde barkod numarası vermisse sistem herhangi bir yersde görmene gerek yoktur.

İyi Çalışmalar.
 
Barkod numarası dediğiniz şey, bildirgedeki evrak tarihinin altında yazan evrak sayısı: uzunca bir rakam ....o numaramı oluyor.?
 
merhaba

tekrar işe giriş bildirgesine girerek sicil nosunu yazıp sigortalı bilgilerini getir dediğinde altta sigortalının tekrar işe giriş kayıtları gelecektir burada evrak tarihi ve numarsını görürsün üzerine gelip tıkladığında sigortalı işe giriş bildirgesi ekrana geliyor.eğer çıktı almadıysan bu şekilde çıktı alabilirsin.
 
Ynt: İnternetten Girişi Yapılan İşçi

altta sigortalının tekrar işe giriş kayıtları gelmiyorsa işe giriş bildirgesinin verilmediği mi anlaşılır? Peki böyle bir durumda internetten aylık prim ve hizmet belgesi verilmiş,işe giriş tarihi yazılmış ve de tahakkuk fişi alınıp bu tutar bankaya ödenmişşe nasıl bir sorunla karşılaşabiliriz? Saygılar.
 
Ynt: İnternetten Girişi Yapılan İşçi

işe giriş bildirimini yazdırmayı unuttuğunuzda veya diğer bir nedenden yazıcı çıktısını alamadığınızda size daha sonra yazdırabilmeniz için konulan bir uygulama.
Moorat e-bildirgede o kişinin ssk nosunu kabul etti ise giriş yapılmıştır.
 
Üst