mrb ben 10.03.2009 da malesef işverenin baskısı ile ibranameyi kendim haklarımı aldım diye boş olarak imzaladım sonra buna dayanarak işten atıldım ne yapabilirim
ahmedbican ' Alıntı:orada çalışanlar var onlarda şahit olmaz sanırım
cün8 ' Alıntı:El yazınız ile istifa hazırlayıp imzalamadıysanız,yolunuz hertürlü açıktır.
cün8 ' Alıntı:İstifa ile işveren hertürlü önelden kaçacağını , ücretinde bankadan ödendiğini varsayarak.
HAZELSU ' Alıntı:İyi ya işte , ister elle yazılsın dilekçe , ister bilgisayar çıktısı ne farkeder. Sonuç olarak işçi haklıysa ve dava açarsa , işveren de ödemeyi nasıl yaptığına dair delil göstermek zorunda , Banka aracılığı ile de olsa bu kişinin hesabına ödeme geçildiğine dair belge sunmak zorundalar. Ben ödemeyi yaptım diyip kenara çekilemeyeceklerine göre. Burada el yazısının ya da başka türlü yazıların pek de fonksiyonu olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
nguroy ' Alıntı:İlginç yani büyük şirketlerde herşey zaten programdan matbu çıkıyor. Şimdi işçiye ibranı elle yaz mı diyeceğiz
1300 kişi çalışıyor.
Haklı olsanız da,1300 kişilik bir firmada aynı anda kaç kişi ibraname imzalamak durumunda kalabilir, bu durum ilgili bölüe ne kadar yük getirilebilir.nguroy ' Alıntı:İlginç yani büyük şirketlerde herşey zaten programdan matbu çıkıyor. Şimdi işçiye ibranı elle yaz mı diyeceğiz
1300 kişi çalışıyor.