H hosrev Üyelik 30 Eki 2008 Mesajlar 44 Konum izmir 14 Eyl 2018 #1 Merhaba İş guvenliği sertifikalarinin geçerlilik süresi nedir
K keremcem Fenomen Üye Üyelik 5 Ara 2007 Mesajlar 6,122 Konum izmir 14 Eyl 2018 #2 5 yıldır, bu süre sonunda en az 30 saatlik yenileme eğitim programına katılmaları zorunludur
H hosrev Üyelik 30 Eki 2008 Mesajlar 44 Konum izmir 15 Eyl 2018 #3 tşkler yanlış anlattım galiba sertifikayı alan işçiler için geçerlilik süresi var mı
K keremcem Fenomen Üye Üyelik 5 Ara 2007 Mesajlar 6,122 Konum izmir 15 Eyl 2018 #4 O isyerinden ayrilincaya, yada egitim yenileninceye kadar.
A Altuntecim Üyelik 26 Ara 2017 Mesajlar 42 Konum niğde 25 Ocak 2019 #5 hosrev' Alıntı: tşkler yanlış anlattım galiba sertifikayı alan işçiler için geçerlilik süresi var mı Genişletmek için tıkla ... Temel İş Sağlığı Eğitimi iş yerinin tehlike sınıfına göre değişir a) Az tehlikeli işyerleri için en az sekiz saat, 3 yılda 1 defa b) Tehlikeli işyerleri için en az on iki saat, 2 yılda 1 defa c) Çok tehlikeli işyerleri için en az on altı saat, yılda bir defa eğer bundan bahsediyorsanız
hosrev' Alıntı: tşkler yanlış anlattım galiba sertifikayı alan işçiler için geçerlilik süresi var mı Genişletmek için tıkla ... Temel İş Sağlığı Eğitimi iş yerinin tehlike sınıfına göre değişir a) Az tehlikeli işyerleri için en az sekiz saat, 3 yılda 1 defa b) Tehlikeli işyerleri için en az on iki saat, 2 yılda 1 defa c) Çok tehlikeli işyerleri için en az on altı saat, yılda bir defa eğer bundan bahsediyorsanız