İş Kazası Bi̇ldi̇ri̇m

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ardag87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
25.12.2014 tarihinde iş kazası olması durumunda en son cezai işleme düşmeden ne zaman bildirim yapılabilir.personel haber vermediği için ancak bugün bildirebildim.ceza öder miyiz?

Kazadan sonra 3 iş günü vaktiniz var. Kaza perşembe günü olmuş. Yani kazadan sonraki 1. gün cuma günü oluyor. Araya cumartesi pazar giriyor onlar iş günü sayılmıyor. İkinci gün pazartesi 3. ve son gün salı günü. 30 aralık son gün yani bildirim yapmak için. Ama siz son günü beklemeden bugün yapın yinede. Sistemde sorun olur açılmaz falan.

kazadan sonra 3 iş günü vaktiniz var. Kaza perşembe günü olmuş. Yani kazadan sonraki 1. Gün cuma günü oluyor. Araya cumartesi pazar giriyor onlar iş günü sayılmıyor. Ikinci gün pazartesi 3. Ve son gün salı günü. 30 aralık son gün yani bildirim yapmak için. Ama siz son günü beklemeden bugün yapın yinede. Sistemde sorun olur açılmaz falan.

beni çok rahatlattınız teşekkür ederim.29.12.2014 de bildirimi yaptım . Sıkıntı yok o zaman :)

Normal de kazadan sonraki 3 gün içinde yapılması gerekiyor. Aynı durum benimde başıma geldi personel haber vermedi beş gün sonra bildirim yaptım ama herhangi bir ceza gelmedi.

25.12.2014 tarihinde iş kazası olması durumunda en son cezai işleme düşmeden ne zaman bildirim yapılabilir.personel haber vermediği için ancak bugün bildirebildim.ceza öder miyiz?
İş kazasında personelin haber vermesi mi gerekir? Personel iş kazası sonrası hastaneye nasıl gidiyor?

iş kazasında personelin haber vermesi mi gerekir? Personel iş kazası sonrası hastaneye nasıl gidiyor?

böyle duyunca çok mantıksız geliyor aslında ama olabiliyor personel iş kazası geçiriyor ve kimseye söylemiyor parmağına pansuman yapıp mesaisini bitirip servisle eve gidip sonra doktora gidip iş kazası deyip ertesi gün işe gelmediğinde sebebini sormak için aradığında öğreniyorsun malesef diyor ki iş kazası geçirdim ve raporluyum...