fonradar

İş Müfettişi Hk.

Üyelik
23 Haz 2005
Mesajlar
17
mrb arkadaşlar. daha önce soruldumu bilmiyorum formda ama aradım bulamadım. iş müfettişinin bulduğu noksanlıklar tamamlandıktan sonra yapmam gereken bişey varmı. yazı falan yazacak
mıyım süresi varmı?
 
Merhaba;
İş Müfettişleri daha sonra tuttukları tutanaktaki eksiklikleri size tebliğ ediyorlar ve 1 aylık zaman dilimi içerisinde tamamlamanızı istiyorlar.Sizde bu süre içerisinde eksikliklerinizi giderip bir dilekçe ile Çalışma bakanlığı bölge müdürlüğüne bildiriyorsunuz.Bakanlık müfettişleri tekrar gelip kontrol ediyorlar.
Saygılar...
 
Sayın odemirkol,
Yaklaşık iki sene kadar önce şikayet üzerine, kurumumuza bir iş müfettişi geldi, çalışmalar yapıldı, tutanaklar tutuldu sonrasında (bir ay kadar sonra) düzenlememiz gereken konular ile ilgili olarak bir yazı geldi. Düzenlemelerimizi tamamlayıp, çalışmalarımızın haklılılığını doğrulayan evraklarla birlikte bildirdik. Ancak hala bize bir geri dönüş yapılmadı. Bu durum bizim düzenlemelerimizin uygunluğunu mu gösterir? Çünkü bazı noktalarda bizden istenilenler ve uygulananlar arasında çelişkiler mevcuttu.
Belirttiğiniz gibi tekrar bir teftiş geçireceğimizi düşünüyorduk ve bu çelişkili noktalar da ortadan kalkar diye umuyorduk, olmadı. Hala kafamda bazı konularda soru işaretleri mevcut ama bir geri dönüş olmadığına göre düzenlemelerimiz doğrudur kanısındayım.
Öyle olmalı sanırım, değil mi? :)
Teşekkürler.
 
Sn. ozayse,
Eğer siz 1 ay içerisinde dilekçe ile eksikliklerinizi tamamladığınızı bildirdiyseniz ve iadeli taahhütlü/taahhütlü olarak gönderdiyseniz, elinizde posta alındısı varsa ki olması lazım bir problem çıkacağını sanmıyorum.Ancak şikayette bulunan şahıs yargı yoluna başvurduysa ne olur bilemiyorum.
Saygılar,
 

Benzer konular

Üst