İş Yerinin Mesai Saatlerinin Ücretlerini Ödenmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik
17 Mar 2009
Mesajlar
1
MERHABALAR İŞ YERİMİN GUNLUK 12 SAAT ÇALISMAKTAYIM . DAHA ÖNCEDEN MÜFETTİŞLER GELDİ FAKAT HİÇBİR SEKİLDE BİR DEĞİME OLMADI SADECE GİRİŞ CIKIS SAATLERİ YAZAN CERCEVELER DEĞİŞTİ GELEN MÜFETTİŞ NEYE BAKTIDA BİZİM ÇALISMA SAATLERİMİZ SADECE CERCEVEDE DEĞİŞTİ MESAİ ÜCRETLERİMİZİ BAYRAM TATİLLERİNDE BİLE YERİ GELDİĞİNDE ÇALISTIRILIP HİÇBİR ŞEKİLDE ÜCRETLERİ ÖDENMEMEKTEDİR LUTFEN BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVINIRIZ

Lütfen başlık açmadan önce Forum Kuralları'nı okuyunuz. Forum'da büyük harflerle başlık ve mesaj içeriği yazmak yasaktır.
 
Ynt: İş Yerinin Mesai Saatlerinin Ücretlerini Ödenmemesi

Bordronuzda fazla çalışma sütununda az da olsa fazla çalışma süresi bulunuyor ve siz de bordroyu imzalamışsanız, şansınız pek yok haklılığınızı ıspat konusunda.
Bordorda hiç fazla çalışma gösterilmiyorsa , ıspatlayabildiğiniz fazla çalışma ücretlerinizin ödenmemesi nedeniyle sözleşmenizi sona eridirp kıdem tazminatı talep edebilirsiniz.

Daha fazla aydınlanma, sorunuza cevap alabilmeniz için forum kurallarını bir daha gözden geçirin derim.Sorunun tamamının büyük harfle yazılması kurallara aykırı bildiğim kadarıyla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst