İş yok.Mali müşavir ruhsatı alsam bir işe yarar mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Luzatez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İş yok.Mali müşavir ruhsatı alsam bir işe yarar mı?

Hele sen bir sınavı kazanda... Öyle başlayalım konuşmaya... Zira çok zor işin, çok zor....

medcezir ' Alıntı:
kardeşim luzazumusun ne ayaksın müdür olcan hee açıköğretime sen üniversitemi diyorsun annem 50 yaşında canı sıkılıo diye açıköğretime yazıldı maksat yeşillik olsun.
hem üniversite okumakla bişey olmaz kişisel gelişimini tamamlayamadınmı,evet doğrudur ruhsat pek bir işe yaramaz sende bişe yoksa,ama ruhsatsızda olmaz,
gel ben seni şirkete alayım 750 kaat yeter sana yalandanda unvanını müdür koyarım tam olur.

öncelikle bu arkadaşa bir yanıt vermek istiyorum. Açıköğretim okumak ve bitirmek senin sandığın kadar kolay değil. Ben SMMM olmak isteyipte sınavlarda dökülen çok örgün öğrenim mezunu tanıyorum. Zaten bu konunun yeride burası değil. Ruhsat işe yararmı diye soran arkadaşa da bu süreç uzun ve yorucu bir süreç herkes nasibinde ne varsa onu görür biri ilkokul mezunudur Bmw mercedes biner biri öğretmendir kirasını ödeyemez. Açıköğretim mezunuyum staj başlatmayı tek seferde kursa gitmeden kazandım. yeterlilikte daha 2. hakkımı kullandığım derslerden 5 tane verdim. Açıköğretim okuyan annenize de selam ederim.

açıköğretime girmeyi de puanla yapsalardı keşke, bu tartışmaların hiçbiri olmazdı sanırım