işveren 07/2005 döneminde sigortalı çalıştırmaya başladı. bu dönemde işe giren işçileri; 10/2006 döneminde aynı işverene şirket kuruluşu yaparak bu şirkete giriş yaptık. şahıs firmasında çalışan işçileri istifa gibi gösterip şirkete tekrar işe başlamış gibi gösterdik. yani işveren devir işelmi yapamadık ö deömde evraklar yetşimediği için. bu olanlardan (şirket kuruluşu ve şirkete girişlerden) sigortalıların haberleri vardı ve aylık ücret bordrolarını her ay düzenli bir şekilde imzalattım. fakat burada bir kusur olarak işçilere şahıs firmasına ilişkin ibranameleri imzalatmadım ve şirkete giriş yaptığımda da iş sözleşmesini imzalatmadım. sonra imzalatırız diye. şimdi de işçiler kendi istekleri ile işten ayrıldılar. ve ibranameleri imzlatamıyorum. ne yapmam gerek. tazminat hakları var mı. işyerinde tutanak tuttum onların işten ayrıldığı tarih itibariyle. şirket ortaklarının ve muhasebecisi olarak benim imzalarım var. acaba kıdem ve ihbar tazminat hakları var mı yok mu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar