fonradar

İşe giriş bildirgesindeki sorun.?

Üyelik
23 Kas 2010
Mesajlar
48
merhabalar...!!!

sgk sitesinden işe giriş bildirgesi verilirken işe başlama tarihinin bir gün sonra yazılması hususu unutuldu.yani evrak tarihiyle işe başlama aynı oldu.bu nedenle asgari ücret tutarı kadar ceza uygulanması uyarısı vermesine rağmen yine de onaylandı.sonra ceza uygulanacaktır uyarısı çıktı...ben de hemen farkedip tekrar aynı gün içerisinde işe giriş bildirgesi iptalini verdim...bu durumda yine asgari ücret tutarı=760,50 tl ceza uygulanır mı ?

eğer ceza geçerliyse ne yapmam gerek...))



Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!
 
Ynt: İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİNDEKİ SORUNNNN....?????????

Forumda büyük harf kullanmak yasaktır, mesajınızı küçük harf olarak değiştiriniz, yoksa forum moderatörleri tarafından mesajınız çöp kutusuna gidecektir.
 
Ynt: İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİNDEKİ SORUNNNN....?????????

çok sağolun gamze hanım uyarınız için...bir anlık dalgınlığıma gelmiş..yoksa büyük harf kullanmanın yasak olduğunu biliyorum...
 
Ynt: İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİNDEKİ SORUNNNN....?????????

Sistem iptali kabul ettiyse ceza uygulanmaması gerekir.
 
Ynt: İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİNDEKİ SORUNNNN....?????????

teşekkürle ry08 ...:::)))
 
Ynt: İşe giriş bildirgesindeki sorun.?

merhabalar
aynı gün içersinde iptal işlemi yaptıysanız ceza olmaz.ama birde şu konu var.eğer inşaat işiyse aynı gün içersinde işçi bildirimi ( yani evrak tarihiyle işçi işe başlama tarihi aynı olabilir ) yapabilirsiniz.ayrıca inşaat işi değil ise pazartesi günleri için sadece aynı gün içersinde bildirim yapabilirsiniz ( pazartesi günü hem bildirmi yapıp hem de işçiyi başlatabilirsiniz ) diye biliyorum.

saygılarımla
 
Üst