İşimiz bildirim!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merihs12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merihs12

Katkı Sunan Üye
Ne kurumlar,ne gelir,ne kdv ne stopaj,ne babs ne de sgk....muhasebecilerin işi artık bildirimlerden ibaret...müşteri bildirim listeleri hem odaya hem maliyeye,bilgi güncelleme formları,noterlere keza ayrı bir giriş yapıyoruz artık.Aklıma gelmeyen ve önümüzdeki günlerde sırtımıza yüklenecek bir sürü presedür ve bildirim daha..dünyada bu kadar emek,bilgi birikim ve sorumluluk gerektiren ve karşılığında bu kadar az kazanan bir meslek daha yoktur . Artık bişeyleri değiştirmenin vakti gelmedi mi? Niyetim sizi dolduruşa getirmek değil ama bizi öncülük eden büyüklerimizn artık kendilerine ve bizlere daha çok umut ve gelişim sağlamalrı gerektiğini düşünüyorum ...saygılar sunuyorum

Ynt: İşimiz bildirim!!!

Masum TÜRKER(Muhalefet partisi) TURMOB başkanı olursa, Turmob yöneticileri siyasi partilerle alakasını kesmezse, son olarak bizler oy verip hala aynı oda YÖNETİMİNİ vs. seçiyorsak bunlardan daha beterini bekleyelim. BUNLAR NE Kİİ :(
Karamsar olmak istemiyorum ama b.denetim dende birşey çıkmayacak. hükümet ve otoriteler şimdiden hasılat vb kriterlere göre denetime kota koyalım muhabbetine girmişler. Bu iş ymm lerin.
SAYGILAR.

Bildirim müşavirliği güzeldi:) gülüyoruz ağlanacak halimize ama malesef durum çok acı. Sorumluluk ve iş yükü yeni ttk ile birlikte daha da artacak ama ücret tarifeleri olduğu yerde sayıyor. Artsa bile tahsilat problemi çözülmediği sürece bizler mutsuz,verimsiz,ama çabalayan müşavirler olarak hayatımıza devam edeceğiz....

DOKUZEYLÜL ' Alıntı:
Masum TÜRKER(Muhalefet partisi) TURMOB başkanı olursa,...
Artık TÜRMOB başkanı değil. Şu an Nail Sanlı Başkan.

Bu sadece Sn Türkerle ilgili birşey değil. Geçmişi var. 1989 dan beri türmob var. Şu anda mı oldu bu itibarsızlık?

suçlu aramıyoruz,çözüm bekliyoruz,gayretlerin daha da artmasını diliyoruz...artık meslektaşların sorunlarının politikaların önünde olmasını düşünüyoruz...

nguroy ' Alıntı:
Bu sadece Sn Türkerle ilgili birşey değil. Geçmişi var. 1989 dan beri türmob var. Şu anda mı oldu bu itibarsızlık?

merihs12 ' Alıntı:
suçlu aramıyoruz,çözüm bekliyoruz,gayretlerin daha da artmasını diliyoruz...artık meslektaşların sorunlarının politikaların önünde olmasını düşünüyoruz...
+1

isimlerin hiç bir önemi yok. N.SANLI, M.TÜRKER.......lütfen kişisel algılamayın. benden tecrübeli olduğunuzu düşünüyorum. fakat artık YENİ BİRŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM diyorum.

Saygılar... :-X