personel maaş programı

İşkur Aylık Çizelge Hk.

Merhabalar, yeni bir mukellefimizin en son 2019 haziraninda aylık çizelgesi verilmiş. 2025 ağustosunu verebilmek için ne yapmak lazım 6 yıl eksiği girmemizi imkanı yok. Kuruma dilekçe yazılabilirmis ama nasıl bir dilekçe olmalı. Fikri olan başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhabalar, yeni bir mukellefimizin en son 2019 haziraninda aylık çizelgesi verilmiş. 2025 ağustosunu verebilmek için ne yapmak lazım 6 yıl eksiği girmemizi imkanı yok. Kuruma dilekçe yazılabilirmis ama nasıl bir dilekçe olmalı. Fikri olan başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba.Dilekçe yazılır mı bilmiyorum ama benzer bir durum başıma geldi. Bana gelen bir firmanın personel sayısı 10 un altına düştüğü için eski SMMM 10 ay doldurmamış çizelge.Geçtiğimiz ay tekrar 10 u geçti personel sayısı ama güncel aya girmeme izin vermedi. İŞKUR ile görüştüm. Aradaki süre doldurulmadan yeni döneme giriş yapamazsınız dedi. Bende de veri yoktu. kim girdi kim çıktı. Memur şunu önerdi; personel sayısı 10 un altında olacak şekilde rastgele doldurun aradaki ayları, sizi ilgilendiren aya geldiğinizde de olması gereken çizelgeyi verin dedi. Ben de o şekilde yaptım. Tabii sizin kadar boşluk yoktu bende fakat buna rağmen 15 20 dk da bitti.
Dilekçe ile ilgili herhangi, bir şey söylememişti memur bana.

Merhaba, ekim ayında da bir mükellefimin sayısı 10 sayısına ulaştı. Yani eylül ayından 9 devreden sayısına ekim ayında 1 giriş 1 çıkış var. Buna göre ekim ayına işkur çizelgesi verilmeli mi .? Şayet verilecekse arada tahminimce 3 yıl fark var.?