İşkur da İşten Ayrılma Bildirgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyza

Katkı Sunan Üye
İşkura internet üzerinden işten ayrılma bildirgesi düzenleyeceğim. İşçiyi ihbar süresinden önce ihbarı ödenerek işveren tarafından çıkartılmıştır. işkurda yer alan işten ayrılma nedenleri :
4447/51a
4447/51b
4447/51c
4447/51d
4447/51c
olarak gözüküyor. İşveren tarafından ihbar süresinden önce işten çıkartılan bir işçi hangi nedene girer ?

Ynt: İşkur da İşten Ayrılma Bildirgesi

4447/51c iş kanununun 17. maddesi bildirimli fesih.

sayın Fatih Peşen in ikazı üzerine doğru şekliyle güncellenmiştir.

beyza ' Alıntı:
İşkura internet üzerinden işten ayrılma bildirgesi düzenleyeceğim. İşçiyi ihbar süresinden önce ihbarı ödenerek işveren tarafından çıkartılmıştır. işkurda yer alan işten ayrılma nedenleri :
4447/51a
4447/51b
4447/51c
4447/51d
4447/51c
olarak gözüküyor. İşveren tarafından ihbar süresinden önce işten çıkartılan bir işçi hangi nedene girer ?

Nedenlerden birini seçtikten sonra kutucuğun yanındaki Soru işaretinin üzerine mausu source' ünü getirirsen, ilgili seçilen kanun maddesinin açıklamasını görebilrisin.

internet üzerinden işten ayrılma bildirgesini düzenleyip gönderdim. herhangi bir çıkış falan vermedi. Önceden bu bildirgenin bir nüshasını işçiye veriyorduk. Artık işçiye bir nüsha vermeyecekmiyiz ? internetten göndermemiz yeterli oluyor mu ?

beyza ' Alıntı:
internet üzerinden işten ayrılma bildirgesini düzenleyip gönderdim. herhangi bir çıkış falan vermedi. Önceden bu bildirgenin bir nüshasını işçiye veriyorduk. Artık işçiye bir nüsha vermeyecekmiyiz ? internetten göndermemiz yeterli oluyor mu ?

İnternetten çıkardığının bir nüshasını İşçiyi vereceksin.İşçi onunla eskiden olduğu gibi 30 gün içinde işkura başvurmak zorunda.

İnternetten İşten Ayrılma Bildirgesi vereceğim. Program da çok ağır. Son 120 günlük çalışma bilgilerini girebileceğim alanı göremedim. Sanırım bu yüzden Onay Ekranı çıkmadı. 120 günlük süreler nereye ne şekilde yazılıyor. Program ekle butonu demiş ama buton yok ;D Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İşçiyi ihbar süresinden önce ihbarı ödenerek işveren tarafından çıkartıldıgında 4447/51c

işçiyi ihbar süresinin sonunda işveren tarafından cıkartıldıgında 4447/51a secilmesi gerekmezmi ?

FATİH PESEN ' Alıntı:
İşçiyi ihbar süresinden önce ihbarı ödenerek işveren tarafından çıkartıldıgında 4447/51c

işçiyi ihbar süresinin sonunda işveren tarafından cıkartıldıgında 4447/51a secilmesi gerekmezmi ?

Evet bende bu şekilde yapıyorum İAB formlarını... Bazı uygulamaları çok iyi ama, sistem çok yavaş ilerliyor.

FATİH PESEN ' Alıntı:

sayın peşen verdiğiniz bilgi doğrudur. oncekı yazım yanlıştır ve değiştiyorum. bilginiz olsun. saygılarımla