İşkur İşgücü Çizelgesi Verilmesi Hakkında

Üyelik
25 Kas 2019
Mesajlar
3
Konum
İstanbul
Merhaba üstadlar;

Yaklaşık 3 aydır İşkur da dahil tüm yolları denememe rağmen personel bildirimi yaparken hata aldığımı defalarca mail telefonla konuştum işgücü çizelgelerini attım mail olarak felan ama ne yaptıysam olmadı.
Bugün kasım ayı çizelgelerini yüklerken sürekli TC numarası hatalı diye hata veriyordu sürekli ne yaptıysam olmuyordu. Sonra bir kaç yerde işkur meslek kodlarının sgk kodları ile aynı olduğunu öğrendim. ve bugün meslek kodlarını düzenledim ve sisteme yüklemeyi başardım.

Burdaki herkes tecrübelidir fakat internette bu tc numarası yüzünden hata alan birçok kişi gördüm bugün o yüzden Google da bulanabilsin diye işkur çizelgesi hazırlamaya ek olarak personel listesi nasıl yüklenir onu göstermek adına alta excel ekran görüntüleri ve hazı bir excel sayfası eklemek istiyorum umarım forum kurallarına aykırı değildir.

Herkese saygılarımı sunarım
.:alkış::alkış:

Eklenti yükleme yetkim olmadığı için excel dosyasını yükleyemedim arkadaşlar ama normal indirdiğiniz excel dosyasını bu şekilde düzenleme yaparsanız sıkıntı olmayacaktır.

 
Aynı sorunu daha önce biz de yaşamıştık, İşkur'dan bir çözüm öneremediler, personel detay bilgisi yüklemeden giren çıkan sayısı belirtseniz yeterli dediler o an için çözemeyince. Sonraki aylarda sorunun burdan kaynaklandığını keşfettik.

Faydalı bir bilgi olmuş.
 

Benzer konular

Üst