fonradar

İSMMMO Eğitimleri

Üyelik
9 Mar 2010
Mesajlar
16
Konum
İstanbul
Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki debep sadece yakınmaktır. Biliyorsunuz İSMMMO da TTK Denetim ve TFRS eğitimleri başladı. Ben de bu eğitimlere katılmak için başvuru yapmak istedim. Şifre alamayınca Oda yı aradım. Telefona çıkan her kimse bu eğitimlerden yararlanamayacağımı söyledi.

Ben anlamıyorum. 2 yıldır stajyerim. seneye kısmetse mali müşavir olacağım. Denetim işi yapmak istiyorum. Ama sanki bu işi yapacak olanlar şimdiki mali müşavirlermiş gibi bu eğitimlerden yararlanamıyorum. Sürekli bize mali rant gözüyle bakmaktan bir işe yaramayan Oda, bizi bu eğitim hakkından mahrum bırakarak bir kez daha sınıfta kaldı.

Neyiz bir arkadaş üvey avlat mı?
 
Ynt: İSMMMO Eğitimleri

iyi sana cevap vermişler :)

ben mail attım, cevap yok
telefonla aradım
telefona bile bakan yok :)

keşke şu eğitimi netten verseler ..
 
Ynt: İSMMMO Eğitimleri

Bence burada asıl amaç; hak kazanmış ama ruhsat bedeli ile aidatlar sebebiyle ruhsatını almamış kişileri ve ruhsat sahibi olup da aidatları ödemeyen kişileri çekmek. Tabii ki stajyerlerin de bu eğitimi alabilmesi gerek ama para için bu şekilde sıkıştırmayı seçiyorlar diye düşünüyorum.
 
Ynt: İSMMMO Eğitimleri

sana katılıyorum arkadaşım ben parayı denkleştiremediğim için ruhsatımı daha alamadım bu yüzden eğitimlere katılamıyorum ya böyle saçmalık böyle adaletsizlik olur mu? oda resmen aidat ödeyenle öyemeyeni ayırıyor ve bu şekilde akıllarınca mahrum bırakıyorlar...bıraksınlar bakalım nereye kadar mahrum bırakırlar...amaç para olduktan sonra bu eğitimleri 2-3 ayda bir başlatıp dururlar artık..eğitimden sonra ne olacak onuda merak ediyorum.
 

Benzer konular

Üst