İsmmmo ilk önce kendini denetlesin beceriksizliklerini kontrol etsinler.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan goktası
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istanbul SMMMO arastırma yapmıs hayatımız sınav diye fakat kendi düğzenledikleri sınavda nasıl bir sistemle calsıtıklarınıda arastırmıslarmı acaba. ismmmo baskanı Yahya Arıkan istifa etsin.smmmo kendisini denetleyemiyor ama musavirler uzerinde yetkili....ismmo ya bafglı olan smmlere dikkat edin. boyle bir odadan allah bilir nasıl malimusaivrler cıkıyordur sorgulamak gerekir. sınav basvurusu yapıosun. sistem hersey izin veriyor. para arayıp buluyosun sınav ucreti olarak 150 lira gibi cok iyi bir ucret talep ediyorlar. en bastan aldıkları yuklu dosya ucreti haric sınav bası birde 150 lira. parayı buluyoruz. yatırıyoruz. sonra 5 gun sonra sınav hakkınız dolmus deniyor 900 lira daha getirmezseniz sınava giremesiniz deniyor. madem oyle neden sınav basvurusunu sistem kabul ediyor. siz eger boyle hatalar yaparsanız vay turkiyedeki şirketlerin haline. bu sekildmei denetliyorsunuz. birde insanları sınava sokuyorsunuz. ilkonce kendisnizi bir sınava sokun. teknoloji ile sanırım aranız iyi degil. bu kadar basit hatalar yapabiliyorsunuz.. ucretimin geri iadesini talep ettiğimdede bana binbircesit zorluk cıkartıyorsunuz. bu nasıl iştir bir allahın kulu cıkıp anlatsın bana

Türkçemize dikkat edelim.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

Ynt: İsmmmo ilk önce kendini denetlesin beceriksizliklerini kontrol etsinler.!

Senin yazını okumayı yarıda kestim, çünkü okurken inan yoruldum, yazdıklarını anlamakta güçlük çektim.Türkçemizi kullanırken neden bu kadar pervasızsınız.?

bende anlamadım ne demek istiyor :D

Bana göre belgeyi almaktan çok belgeyi taşımak çok ama çok daha önemli. Şurda kaç satır yazı yazılmış içerisinden anlamlı bir tek cümle bile yok. Başkan istifa etsin, sınav ücreti fazla , sınav hakkım doldu.
Adamlar ne yapsın anladığım kadarı ile 8 kere sınava giripde kazanamadıysanız tabiki sınav hakkınız dolacak bunda odanın suçu ne, Yahya Arıkan şimdi bunun içinmi istifa etsin.

''ismmo ya bafglı olan smmlere dikkat edin. boyle bir odadan allah bilir nasıl malimusaivrler cıkıyordur''

heleki şu lafa bakın, kedi ulaşamadığı ciğere mındar der misali. Olamadınız bari olanlara laf atmayın, saygısızlık yapmayın ,
Çalıştığım şirketin şubesinde çalışan ve 8 kere sınava giripde kazanamayan bir eleman var ben staja başlama sınavına çalışmaya başlarken vatandaş bana akıl veriyordu, sakın çankayanın kitaplarına çalışma kazanamazsın diyordu. Sınavı 64 puanla verdiğimde ise kitabın işaretlediğin yerleri varsa bana gönder bende çalışayım demeye başladı. Kitap aynı kitap ama kafa farklı kafa herkes müşavir olmak zorunda değil piyasanın ara elemanada ihtiyacı var olmuyorsa olmuyordur ama olanlarada çamur atmak, sadece sınav kaydı ile birilerinin istifasını istemenin hakkını kendinde bulmak ancak abeste iştigaldir.