İşsizlik Dilekçesi Güncelleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan havva16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar işsizlik ödeneği dilekçesine işten ayrılış tarihini yanlış yazmışım.bunu nasıl düzeltebilirim.sistem dilekçe seç güncelle diyor ama öyle birşey yok işkurda.bilen varmı acaba,yeni bir dilekçede giremiyorum.sistemde yanlış girdiğim dilekçe olduğu için.

Ynt: İşsizlik dilekçesi güncelleme

Daha önce hiç duymadım ben işkura çıkan işçi ile ilgili giriş yapıldığını sadece çalışan çıkış bildirgesi ile işkura gittiğinde işsizlik ücreti alabiliyor.

Umarım sizin sorduğunuzla anlattığım ilişkilidir :)

Ynt: İşsizlik dilekçesi güncelleme

Anladığım kadarıyla İŞKUR sistesinden işsizlik ödeneğine başvurmuşsunuz. Bunun için sistemde işten çıkış tarihini yanlış yazdıysanız bunun sistemden düzeltimi yoktur bunu bağlı bulunduğunuz İŞKUR' a bizzat müracaat edip düzeltimi yönünde başvurabilirsiniz.

26.09.2018 tarihinde ssk girişim yapılmış fakat calismadigim halde 02.10.2018 tarihinde çıkışım yapılmıştır..bu nedenle işsizlik odenegim kesilmiştir..bu nasıl duzeltilebilir..ödenek almaya devam edebilirmiyim.

26.09.2018 tarihinde ssk girişim yapılmış fakat calismadigim halde 02.10.2018 tarihinde çıkışım yapılmıştır..bu nedenle işsizlik odenegim kesilmiştir..bu nasıl duzeltilebilir..ödenek almaya devam edebilirmiyim.

Tam anlayamadım ama durum şu şekilde mi :

Siz işsizlik maaşı alırken daha işsizlik alacağınız varken sigortalı olarak çalışmaya başladınız sonra 02.10.2018 de çıkışınız oldu. Eğer öyle ise tekrar başvurarak kalan işsizlik tutarlarını almaya devam edebilirsiniz.