fonradar

İstanbul odasının stajyerlere ttk ve kobi tfrs eğitimi

stajyerzade

Katkı Sunan Üye
Üyelik
29 Eki 2010
Mesajlar
416
Değerli Stajyerlerimiz,

İSMMMO olarak yıllardır stajyerlerimizin ve meslek mensuplarımızın eğitimine verdiğimiz önem tartışılmaz bir noktadadır. Bugüne kadar birçok mesleki konuda düzenlediğimiz eğitimlerimiz günün ihtiyaçlarına göre düzenlenerek sizlere sunulmuştur. Geldiğimiz bu noktada, meslek mensuplarımızın yanında siz stajyerlerimizin verdiği destek bizlere ışık tutmaktadır.

Yine bu güne kadar stajyerlerimize yönelik olarak sadece SMMM yeterlilik sınavına hazırlık eğitimi değil, aynı zamanda mesleki konularda da sizleri geliştirmek için meslek mensuplarına sağlanan tüm eğitim imkanlarından aynen faydalanmanız sağlanmıştır. Binlerce stajyerimiz bu eğitimlere katılmıştır ve katılmaktadır. Bu konudaki yeni projelerimizi de sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyacağız.

Bilindiği gibi, Yeni TTK süreci stajyerlerimize ve meslek mensuplarımıza mesleki alanda yeni yetki ve sorumluluklar yüklemekte, yeni ticari konuları ve uygulamaları gündemimize taşımaktadır. Bu açıdan geleceğin meslek mensubu olacak stajyerlerimizin eğitime önem vermekteyiz.

Bu açıdan yeni TTK süreci ve TFRS ile ilgili eğitimlerimize stajyerlerimizi de kapsayacak şekilde devam etmekteyiz.

Burayı tıklayıp rezervasyon yaptırarak eğitimlerimize katılmanızı beklemekteyiz.


TARİH KONU YER KATILIMCI ÖZELLİĞİ KONUŞMACI
17 Mart 2012 Cumartesi Saat: 10.00 - 17.00 Yeni TTK Perpa Eğitim Salonu Sadece Stajyerler Nazım Anıl, YMM
31 Mart 2012 Cumartesi Saat: 10.00 - 17.00 TFRS Perpa Eğitim Salonu Sadece Stajyerler Adem Elikara, YMM


İyi Çalışmalar ve Başarılar Dilerim.

Yahya Arıkan,
Başkan
 
Üst