fonradar

İstanbul

Üyelik
26 Nis 2006
Mesajlar
13
Merhabalar
İstanbulda iyi bir işletmede çalışan orta derecede muhasebe -finans vb. yöneticisinin aldığı maaş ortalama ne civarındadır.Yardımcı olursanız sevinirim.
 
sayın bartürk istanbulu bilmem ama, bulunduğum yerde değişik firmalarda aynı işi yapan 2 kişinin aldığı maaş arasında bile çok büyük farklar olmakta, sanırım ücret konusu yapılan işten çok, çalıştıran firma, çalışan kişinin bilgi beceri ve tutumu, çalışma süresi , ikili ilişkiler vb. sebeplerden dolayı değişmektedir. yani bir firma o işi yapan kişiye 700 ytl vermekte iken başka bir firmada 1500 ytl veriyor olabilir.
 
barturk' Alıntı:
Merhabalar
İstanbulda iyi bir işletmede çalışan orta derecede muhasebe -finans vb. yöneticisinin aldığı maaş ortalama ne civarındadır.Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba,
o firmanın ücret politikası, işlem hacmi, çalışma saatlerine göre değişkenlik göstereceğini düşünüyorum.departman çalışanlarının 1000 YTL aldığını düşünürsek, asgari 2500-5000 arasında değişmeli bence.
departmanda kaç kişiden sorumlu olduğunuz da önemli.
 
şimdi bu sorunuza karşılık cevap vermek çok zor ve sakıncalı verilen yanıt pek sağlıklı olmaz ama üç aşağı beş yukarı bir fikir verebilir ..


istanbulda bir orta derecede muhasebe finas yöneticisinin aldığı maaşı belirlerken bir takım kriterleri dikkati alarak cevaplamak gerekir nedir bu kriterler

-- mesela şirketin kurumsallaşmış olması yada aile şirketi olması..

-- mesela şirketin bünyesinde çalışan personel sayısı..

-- şirketin işlem hacmi.

-- adayın etiketi ve referansları

-- adayın bilgi birikimi

-- tabiki kişisel düşünceler ....


fajkat genel itibari ile bir ortalam çıkarmak gerekirse

2500-10000 ytl arasında değişmekte işte bunun altına düşmen denek piyasanın altında kaldığını gösterir. bunu üzeride doğal olarak piyasanın üzerindesin denebilir...

iyi çalışmalar bol kazançlar..
 
mhmt79' Alıntı:
..........2500-10000 ytl arasında değişmekte işte bunun altına düşmen denek piyasanın altında kaldığını gösterir. bunu üzeride doğal olarak piyasanın üzerindesin denebilir...

iyi çalışmalar bol kazançlar..

merhaba,
sayın mhmt79,
orta seviyedeki bir yönetici için verdiğiniz üst sınır çok fazla değil mi?
 
Üst