İşten Ayrılış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mes_ar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mes_ar

Tanınmış Üye
Merhaba arkadaşlar,
İşten çıkış 10 gün içinde bildirilmeli, peki bu on gün, çıktığı günden itibaren mi, yani çıktığı gün içinde çıkış bildirimi yapılmasının sakıncası olur mu?

Ynt: İşten Ayrılış

İşten ayrıldığı gün itibariyle sistem kabul etmiyor ertesi gün bildirilmesi lazım

Teşekkürler NİSANLI, bence de ertesi gün olması lazım, çünkü aksi takdirde henüz çıkmadan çıkış bildirimi yapmış oluyorsunuz...

çıktığı gün çıkış bildirimi verilebiliyor artık

İşten ayrıldığı tarihten sonraki gün itibari ile on gün süre var. Aynı soruyu bende sormuştum önceden ;D

gcatar o zaman sizden sonra değişiklik olmuş burcu83 ün dediğine göre, yani en azından güncellemiş olduk :)

mes_ar ' Alıntı:
gcatar o zaman sizden sonra değişiklik olmuş burcu83 ün dediğine göre, yani en azından güncellemiş olduk :)

Çıktığı gün verebilyormu denemedim ama 2 gün önce bende aynı araştırmayı yaptım ve çıkış gününün ertesi günden başlayarak 10 gün içinde olduğunu öğrendim.

ben iki elbise buldum ve dolabıma attım bunlar bana kızdılar fakat işten ayrılmammı istediler bende ayrıldım zor durumda kaldığım için aynı işyerine tekrar alırlarmı özürdilersem işyeri personel müdüründen yardımcı olursanız sevinirim zor durumdayım..

ben iki elbise buldum ve dolabıma attım bunlar bana kızdılar fakat işten ayrılmammı istediler bende ayrıldım zor durumda kaldığım için aynı işyerine tekrar alırlarmı özürdilersem işyeri personel müdüründen yardımcı olursanız sevinirim zor durumdayım..

Haha :D Ne olur şaka yaptığınızı söyleyin.Bizim buna ne gibi bir katkımız olabilir.Eğer tanıdıklarınız varsa onları devreye sokun veya gidin kendiniz konuşun.