İşten Çıkış Bildirgesi ve Yeni Düzenleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alfos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba.31-07-2009 da çıkış vermem gereken birinin işten çıkışını sistem üzerinden bi türlü veremiyorum.Sürekli hatalı gün sayısı diyor.Ama eksik günü yok ki eksik gün nedeni gireyim.Eksik gün nedeni girince kabul ediyor.Yardım ederseniz sevinirim.Birde 01-08-2009 dan sonra bi şeyler mi değişti.Forumda sürekli bu konu lar konuşuluyor.Teşekkürler

Ynt: İşten Çıkış Bildirgesi ve Yeni Düzenleme

10 gün içerisinde verebilirsiniz, sistemde çalışma olabilir bir sonraki hafta tekrar deneyin.
eksik gün nedeni belli: işten çıkış...

birde günü 31 yazıyorsanız ondan problem olabilir, 30 yazmanız gerekiyo olabilir.

kişi o gün ayrılmaış ise öğlene kadar sistem tanımıyor ancak öğleden sonra işlem yaparsan olur

yeni sistemde 31/07/2009 tarihinde çıkan bir işçinin çalışma gününü 30 olarak giriyorum ama kabul etmiyor eksik gün bildirdiniz diye. 31 yapınca kabul etti. Bu şekilde yaptım ama problem olur mu acaba.

Birde bişey daha orucam artık bölge çalışmaka 2009/Ağustos dönemi dahil Ek1 ve Ek2 formu vermeyecekmiyiz bu yeni uygulama ile birlikte

Konu hakkında tam bir açıklık olmadığından ve durup dururken cezalı duruma düşmemek için bu ayda diğer bildirimleri yapın.

Zehra_İst ' Alıntı:
Birde bişey daha orucam artık bölge çalışmaka 2009/Ağustos dönemi dahil Ek1 ve Ek2 formu vermeyecekmiyiz bu yeni uygulama ile birlikte

2009/07.aya ait olanı vereceksiniz.Ağustosun 15ine kadar.
2009/08.aya ait olanı vermeyeceksiniz.