işten çıkış bildirgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rieeman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ARKADAŞLAR YENİ TEBLİĞ GEREĞİNCE SGK YA ÇIKAN İŞÇİLER İÇİN İŞTEN ÇIKIŞ BİLDİRGESİ GÖNDERİLMEK ZORUNDA. BU SÜRE ON GÜN OLARAK BELİRTİLMİŞ. ACABA BU 10 GÜNLÜK SÜRE NE ZAMAN BAŞLIYOR NE ZAMAN BİTİYOR. ÖRNEĞİN. 09.11.2009 DA ÇIKAN BİR İŞÇİ İÇİN EN SON BİLDİRGE TARİHİ 19.11.2009 SAATİDE 23,59.DUR. YANLIŞMI BİLİYORUM.

AYRICA YANLIŞ BİR İŞLEM YAPILIP GÖNDERİLDİKTEN SONRA DÜZELTMEK AMACIYLA İŞTE ÇIKIŞ BİLDİRGESİ İPTAL EDİLİP TEKRAR SİSTEME GÖNDERİLEBİLİYORMU.

Forum kurallarına uyarak küçük harf kullanınız lütfen. Yoksa silmek zorunda kalıcamın

Ynt: İŞTEN ÇIKIŞ BİLDİRGESİ

sayın hakankrl'in gönderdiği genelgeyi bir türlü açamadım malesef
hesabınız doğru ama yanlış yapılan çıkış iptal edilebiliyor mu emin değilim.ama 10 günü geçirirseniz ipc yersiniz.
sgk/işveren/işçi giriş-çıkışta iptal diye bir bölüm var ama hiç kullanmadım.eğer 10 günü geçmezse olabilir diye düşünüyorum

Örnek- ...sigortalının 03/08/2009 tarihinde işten ayrıldığı varsayıldığında bildirgenin 13/08/2009 tarihi
saat 23.59?a kadar verilmemesi halinde bu defa bildirgenin geç verilmesinden dolayı idari para
cezası uygulanacaktır.

o zaman ben doğru vermişim. ama daha önce 16.11.2009 da vermiştim yanlış işaretlemişim kodun bi tanesini sonra iptal edip 19.11.2009 da saat 20.30 da tekrar gönderdim. herhangi bir ceza uyarısıda almadım. daha öncesinde bizim arkadaş geç bildirmiş ceza uyarısı almış. ama onaylamak zorunda tabi. cezayı ödemiş.

Forum kurallarının işlerliğini kaybetmemesi açısından kurallara aykırı yazılara cevap vermesek ...

Valla çok iyi bir fikir. Ancak tüm forumdaşlar uymalı. :) :)

Evet, forum kuralları gereği küçük harflerle yazmalısınız, yoksa mesajınız forum yöneticileri tarafından silinecektir.Mesajınızın sağ üstündeki değiştir butonuna basarak gerekli değişikliği yapabilirsiniz.