Isten Cikis Tarihi Hakkinda Cok Onemli

Üyelik
19 Tem 2010
Mesajlar
9
Merhabalar. Ben 1 Eylul 2010 tarihinde isimden ayrildim. Ancak su anda ssk prim dokumu sayfasini internetten inceledigimde isten cikis tarihi gozukmuyor. Agustos ayinda prim yatmis ama eylul ayina ait birsey gozukmedigi gibi isten cikis tarihi de yazmiyor. Ben basbakanlik bursuna basvurmak istiyorum ve basbakanlik bursu calisan ogrencilere verilmiyor, su anda ben calismadigim halde ssk sitesinde isten ayrilis tarihi gozukmuyor dolayisiyla hala calisiyor gozukuyorum. Isten ayrilis tarihi ne zaman eklenir siteye yani ne zaman isten cikmis olarak gozukurum acaba?? Ayrica bu durum patronumun benim cikisimi gostermemesinden dolayi kaynaklaniyor olabilir mi ???
 
Ynt: Isten Cikis Tarihi Hakkinda Cok Onemli

ssk da aylık bildirgeler takip eden ayın 23 üne kadar gönderilir. yani ekim ayında aylık bildirgeyi gönderdikleri tarihte çıkış tarihin gözükür.
 
Ynt: Isten Cikis Tarihi Hakkinda Cok Onemli

işyerinize gidip sigortalı hesap fişi yada vizite kağıdı alarak aylık bildirgeyi beklemeden bu işi halledebilirsiniz.
 
Ynt: Isten Cikis Tarihi Hakkinda Cok Onemli

işyerinden işten ayrılış bildirgenizi alıp gerekli yerlere müracatınızı yapabilirsiniz. bu bildirge internet üzerinden verildiği için kurum barkodu bulunur. yukarıda söylendiği gibi eylül ayı ssk bildirgesi verilmeden çıkışınız gözükmez bunun da daha 23 günlük bir süresi var.
 
Ynt: Isten Cikis Tarihi Hakkinda Cok Onemli

işyerinden işten ayrılma bildirgesi kaşeleyip ve imzaladıktan sonra gidebilirsin sorun kalmaz
 
Ynt: Isten Cikis Tarihi Hakkinda Cok Onemli

@sarideli18
arkadaşım işten çıkışın 1 eylülde olmuş dolaısıla bu çıkış tarihin bu zamana kadar işlenmiş olması lazım ve sisteme de çoktan girmesi lazım.sen sorunu işverende ara çıkışında bir sorunun var.
 

Benzer konular

Üst