Arkadaşlar 8 ay önce bir çay ocağında işe başladım. İlk önce 2 tane elemanları vardı biri tüm gün diğeri yarım gün çalışıyordu. Bende yarım gün çalışacağım diye işe başladım patron bana nasıl olsa okula gitmiyorsun yarım gün çalışıp ne yapacaksın tüm gün çalış dedi. Bende tamam abi tüm gün çalışıyım dedim. Haftada 100 liraya işe başladım günde 450-500 çay satıyoruz. İşten çok memnundum ilk zamanlar. Bir gün tüm gün çalışan eleman işe gelmedi işi bırakmıştı yarım gün çalışan eleman la kaldım artık. patron beni çok seviyordu çok iyi çocuksun iyi çalışıyorsun dedi. Bende biraz saf olduğum için herkez severdi beni ama ezen çok oluyordu
Ben çok pratik ve işine seven biriydim. Diğer eleman cıvıtmaya başladı yarım gün çalışıyordu bazen geliyordu bazen gelmiyordu bide fazla iş yapmıyordu. çok yoruluyorum ilk zaman çok iyiydi şimdi diğer elamanda cıvıtttı kendim dağıtıyorum çayları çayları verip geliyom tekrar gidiyorum bıktım artık patron ben iyi çalışıyorum diye başka elemanda aramıyor çok bunalıyorum 19 yaşındayım bide hakkımın yendiğini düşünüyorum resmen patron benim sırtımdan para kazanıyor ama iyi birisi kötü falan davranmıyor ne yapacağımı bilmiyorum işten çıkarsam patron tek kalacak kendi başına yapacağını sanmam en az iki kişi ile yapılıyor ortada bırakmak istemiyorum. Arkadaşlar lütfen bana bi bilgi verirmisiniz çok zor durumdayım...