İstirahat Raporu Girişi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sl75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar selamlar,

İstirahat raporu girişi yapılırken rapor başlama tarihi 20.05.2014 iş başı tarihi 06.06.2014 olan bir rapor da ekranda 20.05.2014 ile ../../.... tarihleri arasında çalışmamıştır bölümüne işe başlama tarihi olan 06.06.2014 tarihinimi yoksa raporun bitiş tarihi olan 05.06.2014 tarihinimi yazmam gerekiyor, yardımlarınız için teşekkürler

İyi çalışmalar

İşbaşı tarihini değil son istirahat tarihini yazacaksınız.Yani 05.06.2014 yazılması gerekiyor.Zaten 06.06.2014 yazıp onaylamaya kalkarsanız izin vermeyecektir sistem onaylamanıza.

Birde şöyle bir rapor var ekrana girerken uyarı verdi "Seçtiğiniz tarihler günün tarihinden sonra olamaz" diye
rapor başlama tarihi 20.05.2014 işbaşı tarihi 27.06.2014 bende 26.06.2014 diye yazdım uyarı verdi nasıl giriş yapmam lazım

En erken 26/06/2014 onaylayabilirsiniz.
Not: Eğer aylık bildirgede eksik gün (sadece istirahat kodlu) ve kazanç bildiriyorsanız onaylama işiyle uğraşmanıza gerek yok.

Peki Aile sağlık merkezlerinden alınan 2 günlük raporları manuel mi giriş yapmamız gerekicek

arkadaşlar rapor geldiğinde sistemden tarihleri giriyor sonra onaylıyoruz. Aylık ta bakıyorum bana gelmeyen bişey varmı atlamayayım diye.

kısaca özetleyelim mi konuyu biraz açarak;
ben 3 günün üzerinde değilse rapor(hastalık) sgk bildirgesi verirken istirahatli vs.girmiyorum.girmelimiyim?sadece onaylıyorum diğer uygulamalardan
3 günün üzerinde ise ve 10 kişiden fazla personel çalıştırıyorsa ;
-eksik gün dilekçesi
-sağlık raporu
-sgk bildirgesi
üçünü sgk ya götürüyoruz.

atladığım bişeyler varsa lütfen yazarmısınız

Arkadaşlar
İStirahat Raporunu sistemden buldum onayladım.
İşçi çalışmamıştır işaretledim ki zaten çalışmadı.Maaşı kesildi.
Bundan sonraki aşama bordroyu eksik gün ile bildirip
10 kişiden az şirket olduğu için müdürlüğe ek 10 göndermek.
Atladığım bir şey var mı?
Teşekkürler.

Arkadaşlar
İStirahat Raporunu sistemden buldum onayladım.
İşçi çalışmamıştır işaretledim ki zaten çalışmadı.Maaşı kesildi.
Bundan sonraki aşama bordroyu eksik gün ile bildirip
10 kişiden az şirket olduğu için müdürlüğe ek 10 göndermek.
Atladığım bir şey var mı?
Teşekkürler.

Yapacağınız işlemler doğru.Aylık bildirgede eksik gün göstererek kuruma eksik gün bildirim formu vereceksiniz.