İtiraz Sonuçları Hakkında !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şulem01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İtiraz Sonuçları Hakkında !

yönetmellikte onbeş gün içide itiraz edilir itiraz sonuçları en geç otuzgün içinde açıklanır diyor yani arkadaşlar ay sonuna kadar beklememiz gerekiyor.

Yeterlilik sınavlarına itiraz edipte sonucu değişen arkadaşlarımız oldu mu?

çalışmıyor aşırı yoğunluktan geçici olarak kapatıldı diyor.

birde bu durum var değilmi insanlar sınava ne zaman gireceğini bilmez ne zaman açıklanacağını bilmez neyseki bu sene sınavın ne zaman yapılacağı ne zaman açıklanacağı konusunda lütfedip bir bilgi verdiler ama işte koyma suyla bu kadar değirmen dönüyor itiraz sonuçları ne zaman açıklanacak onuda lütfedip yayınlasalar ne güzel olurdu.insanları psikolojik olarak yıpratmaktan başka bişe yapmıyorlar ...

gerçekten ne zaman yayınlanacak bilen veya duyum alan var mı ?

sonuç değişmeyecek biliyoruz ama açıklasalarda sınava başvursak. bu cuma son :-\

maliye bakanlığına bu durumu anlatan bir mail yazdım.

ne saçma iş sonuçların bu kadar geç açıklanmaması ve herkesin değişmeyecek kesin demesi.!

merhaba arkadaşım durumu anlatan bir mail atmışın böyle bir davranışta bulunduğun için tebrik ediyorum.fakat durumumuz öyle bir garip hal aldıki kime kimi neyi şikayet edeceğiz bizde bilmiyoruz artık neden ; istanbulda güzel bir açıklama yapıldı destek çok olmasına rağmen köstek onun 10 katı,maliye bakanlığına gelince zaten bizi destekleyen düşüncelere sahip olsalar heralde türmob un sunduğu tasarıyı bir an önce kabul eder yürürleğe sokardı. maliye bakanlığı bizi destekleyen nezaman bir görüş açıkladıki ? yani işin özü ben günde milyarlarca sayıda mail atılsa hatta görüşülse genede umutlu değilim maliye bakanlığından ancak türmob a yükleme yapıldığı takdirde bu sınav giriş ,sınav sonucu açıklanma ve itiraz sonuçları hakkında bir düzenleme yapabileceklerini hatta yeni yasa ile ilgili maliye bakanlığına karşı daha ısrarcı olacağını düşünüyorum.

Meslek kuruluşumuzun pasifliğinden dolayı yaşanıyor bunlar.

Şu saat olmuş itiraz sonuçlarıyla alakalı tek bir bilgi yok. Tesmer 'i aradım komisyondan ellerine ulaşmadıklarını sınava başvuru süresinin uzatılacağını söylediler.

bende aradım bana siz başvurunuzu yapın bugüne kadar değişen duymadım dedi çalışan personel.

bende yaptım değişirse paranızı ben verecem dedi bakalım ne çıkacak.

14-15 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılacak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav başvuru süresi 6 Temmuz 2012 Cuma günü 23:59'a kadar uzatılmıştır. Devamı için tıklayınız.

haftaya açıklanır

sınav sonuçlarının değişmeyeceğini biliyoruz ama yinede ben başvurumu önümüzdeki hafta yapacağımm. sonuçları beklemenin uygun olacağını düşünüyorum.