İtiraz Sonuçları Hakkında !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şulem01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İtiraz Sonuçları Hakkında !

Bende analiz dersinden itiraz ettim. Sanırım o dersten epey itiraz eden var.

bende sadece analizden itiraz ettim.

gerçekten gülermisin ağlarmısın durumu süreyi uzatan akıllı vatandaş acaba sınav gününe de ne kadar zaman kaldığını düşünüyormu hesap ediyormu ?(sınava ben girmicem ama arkamdaki insanları düşünmek zorunda olduğumu düşünüyorum) bukadar insanı psikolojik olarak yıpratmaya kimin ne hakkı var bilemiyorum.evet şulem1 bu durumların hepsi kurumumuzun pasifliğinden ileri geliyor oyüzden kurumumuzun bir an önce silkelenip kendine gelmesi gerekiyor tabi bizim baskımızla .neymiş komisyondan daha gelmemiş zaten herkesi bırakıyorsunuzki neyi okadar incelediniz yada millete rasgele puan verecek zamanı kendinizde bulamadınızmı diyecek bir allahın kulu yok koca kurumda.personel bile tutuyor iddaya giriyor loto oynuyoruz sanki

türmobu arayarak itaraz sonucunuzu öğrene bilirsiniz ben öğrendim değişen hiç bir şey yok.

değişen var mı dedim kimse yok dediler...

bilginize.

şulem01 ' Alıntı:
türmobu arayarak itaraz sonucunuzu öğrene bilirsiniz ben öğrendim değişen hiç bir şey yok.

değişen var mı dedim kimse yok dediler...

bilginize.

belliydi zaten. :s açıklasalarda başvurumuzu yapsak.

Açıklandı ve değişen bir şey olmadı.

Görevli doğru söylemiş :)

Ama itirazla yakaladığım bir ayrıntıyı sizinle paylaşacağım.bence bu işte bir iş var

3568 sayılı Kanun ve bu Kanun'un 50. maddesi uyarınca çıkarılan Sınav Yönetmeligi hükümlerine göre; 3-4
Aralık 2011
tarihlerinde yapılan, Serbest Muhasebeci Mali Müsavirlik Sınav Sonuçlarına, asagıdaki ders/
derslere yapmıs oldugunuz itiraz, Sınav Komisyonu tarafından degerlendirilmis, degerlendirme sonucunda;

Fark ettim tesmeri aradım olur mu öyle şey dediler hemen değiştirmişler ama ben ikisinden de çıktı aldım.

3568 sayılı Kanun ve bu Kanun'un 50. maddesi uyarınca çıkarılan Sınav Yönetmeligi hükümlerine göre; 17-18
Mart 2012
tarihlerinde yapılan, Serbest Muhasebeci Mali Müsavirlik Sınav Sonuçlarına, asagıdaki ders/
derslere yapmıs oldugunuz itiraz, Sınav Komisyonu tarafından degerlendirilmis, degerlendirme sonucunda;

Bence bu itirazlar okunmuyor arkadaşlar boşa başvuru yapıyoruz.

benim de değişmedi..ama bi arkadaşım finansaldan 46 almıştı 50 olmuş..ilk defa itiraz sonucu geçen birisini duydum.

tek dersiyse yapabilirler

artık sıkı sarılma zamanı herkese kolay gelsin....

şulem01 ' Alıntı:
tek dersiyse yapabilirler

artık sıkı sarılma zamanı herkese kolay gelsin....

yok tek dersi değildi. 7/3 yapmıştı. 7/4 oldu.

Arkadaşlar ben Analiz ve Finansal Muhasebeden itiraz etmiştim. Analiz değişmedi 35 olarak kaldı fakat finansal muhasebe 44 idi 50 oldu. :D ancak Analize hala inanamıyorum.

Arkadaşlar ben analizden 100 beklerken 40 aldım. maliyetten 80 beklerken yine 40 aldım. itiraz ettim. maliyeti 50 ye tamamlamışlar ancak analiz yerinden oynamamış. yani itiraz sonucunda; her nekadar mantıksızlıkda olsa not degışbiliyor. 100 beklediğin oynamıyor 80 beklediğin düzeliyor. Demek ki okumalarda bi sıkıntı oldugu gerçek. 100 lük kagıtla kalınca insan korkuyor sonraki sınavda daha ne yapmak lazım diye... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Demek ki Analiz Hocası katı birisi ve buda gösteriyor ki Analiz sınavı zor geçecek.

arkadaşlar itiraz sonuçları posta yoluyla elinize ulaştımı içinizde ulaşan varmı ? ve ne zaman ulaşır bu konuda bilginiz varmı bana henüz gelmedide