İtiraz Sonuçları Hk.

ADAY ADAYI

Katkı Sunan Üye
Üyelik
1 Eki 2009
Mesajlar
123
Konum
İSTANBUL
Arkadaşlar itiraz sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı? çok merak ediyorum notum düzelecek mi? birde maliyetten kağıdını isteyen varsa paylaşa bilir mi? bakalım cevaplar aynı mı?
 
sayın sancakmuhasebe çok teşekkürler :) dediğiniz gibi yaptım ve oldu tabi ki sonuç hüsran değişmemiş...
 
ADAY ADAYI teostan itiraz başvuru formunuzu açın, linkteki id=5 kısmını 6 yaptım sonucum ekrana verildi.
 
Evet bende baktım şimdi dediğiniz gibi değişen bir şey yok bu nasıl bir sistem anlamadım bence kağıtlara tekrar bakan yok körü körüne aynı notu yapıştırıyorlar itiraz edip geçen var mı çok merak ediyorum. resmen 50 almam gereken dersten 25 vererek bıraktılar helal etmiyorum lanet olsun, anlamadığım birde kendileri hangi cevabı nasıl puanlamışlar o cevap anahtarını da yayınlasınlar.
 
Bir umut deyip itiraz ediyorsun, para tuzağından başka bir şey değil.. Bir arkadaş itiraz sonucu değişmeyecek diye kendi cevap kağıdını tesmerin cevap kağıdına ekleyip bir dilekçe ile elden teslim etmiş Türmob'a.. Ben de bu şekilde iadeli taahhütlü olarak göndermeyi düşünüyorum.
 
Teşekkürler sancakmuhasebe yazık emeklerimize aynı notunu vermişler Başlarını yastıklarına koyup nasıl rahat uyuyorlar merak ediyorum.
 
Ben anlamıyorum itiraz edilen kağıttaki not nasıl değişmez değişmesine inancı olmayan bir kişi neden itiraz etsin bir umutla itiraz ediliyor değişen ne elde ne var HİÇ walla yazık çook yazık
 
Adam rakam hatasından tüm cevaba sıfır çekmiş. Bir de yazıyla sıfır yazıp 40 la bırakmış beni:) cevap kağıtlarımızı gördük şükür. Haram zıkkım olsun sömürüldüğümüz paralar ne diyelim alıştık artık.. Allah kurtarsın ellerinden. Kendinizi yetersiz görmeyin sıkıntı bizlerde değil:)
 
itiraz sonuçları resmiyette hala açıklanmadı ve nedense bi şekilde ulaştığımız sonuçların linkinide kaldırmışlar ben anlamadım bu işi
 
Ben anlamıyorum itiraz edilen kağıttaki not nasıl değişmez değişmesine inancı olmayan bir kişi neden itiraz etsin bir umutla itiraz ediliyor değişen ne elde ne var HİÇ walla yazık çook yazık

Merhaba arkadaşlar evet ne yazık ki bende kağıdımı sizin dediğiniz şekilde gördüm ve değişmeyen notumu da gördüm ve sözümde durarak mahkeme için hazırlık yaptım avukat ile görüştüm hatta kağıdımı kurstan hocalara gönderdim sen yapmışsın daha ne yapacaksın dediler ve hakkını ara dediler bende resmi olarak açıklamalarından sonra itiraz sonuç belgesi ve cevaplanmış maliyet sınavı kağıdımla TÜRMOB'A dava için mahkemeye başvuruda bulunacağım, bunu sizlerle paylaşmak istedim, inşallah bu davayı kazanacağım ve dava sonucunu burada yayınlayacağım.
 
Yok maalesef değişen bir şey yok şimdi birde mahkeme incelesin bakalım kağıdımızı ne çıkacak bakalım bu hafta içi mahkeme açıyorum sizde hakkınızın gasp edildiğini düşünüyorsanız sizde dava edin.

Bende kesin geçerim diye düşünüyordum maalesef bırakmışlar.Sınav kağıdınızı istemiş miydiniz?
 

Benzer konular

Üst